FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύο νεαροί στο ρόστερ

Ημερομηνία: 24-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ενέταξε στο ρόστερ του δύο νεαρούς παίκτες. Ο λόγος για τον 19χρονο Αχαιό τερματοφύλακα Κώστα Παπαγιαννόπουλο και τον 17χρονο Βαρδαίο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Φωτόπουλο που επιστρέφει στην ομάδα, καθώς πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Δόξα Ν. Μανωλάδας.

Η ανακοίνωση για Παπαγιαννόπουλο

«Ένας ακόμα νεαρός σε ηλικία αθλητής προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας. Πρόκειται για τον 19χρονο πορτιέρο Κωνσταντίνο Παπαγιανόπουλο (γεν. 2003), ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ Πατρών. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

H ανακοίνωση για Φωτόπουλο

«Την τελευταία διετία περισσότερο από ποτέ, ο ΠΑΟ Βάρδας βλέπει την οργανωμένη δουλειά στην Ακαδημία να του… επιστρέφει τους καρπούς της προσπάθειας, αφού όλο και περισσότερα παιδιά των τμημάτων υποδομής προωθούνται και κερδίζουν θέση στην ανδρική ομάδα. Μετά τον Παλούμπη και Σίνο που από την περσινή χρονιά είναι στο ρόστερ της ομάδας μας σειρά έχει ο Παναγιώτης Φωτόπουλος (γεν. 2005), όπου τη χρονιά 2021-2022 ήταν στη Δόξα Ν. Μανωλάδος και επιστρέφει στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος