FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Σήμερα τα εγκαίνια της πλατείας Ανδριάρα με συναυλία του Θάνου Ολύμπιου

Ημερομηνία: 24-08-2022 | Συντάκτης:

Σήμερα τελικά θα πραγματοποιηθεί απο τον Δήμο Πύργου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού η προγραμματισμένη απο… πέρυσι εκδήλωση στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου ανάπλασης. Η εκδήλωση το περυσινό καλοκαίρι δυο φορές είχε αναγκαστικά αναβληθεί λόγω έκτακτων δυσμενών συνθηκών, τη μια λόγω πυρκαγιών και την άλλη λόγω αύξησης covid και σχετικών καταστάσεων.

Πλέον, μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του έργου και της παράδοσης της προς χρήση στους πολίτες, την Τετάρτη, αρχικά στις 20.30 θα γίνει στο χώρο τελετή εγκαινίων με αγιασμό, ενώ αμέσως μετά, στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία του Πυργιώτη καλλιτέχνη Θάνου Ολύμπιου (και με τη φιλική συμμετοχή του Βασίλη Πάτσιου).

Με τίτλο «Από το χθες στο σήμερα», οι Ηλείοι τραγουδιστές με τη συνοδεία τετραμελούς ορχήστρας, θα ερμηνεύσουν έντεχνα και λαϊκά τραγούδια αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Θάνου Ολύμπιου, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου κ. α.  και συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος