FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Πάνοπλος για τη νίκη παραμονής-Την Κυριακή το ματς της χρονιάς με το Διαβολίτσι

Ημερομηνία: 26-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας δίνει την Κυριακή, στις 4μ.μ., το ματς της χρονιάς με το Διαβολίτσι στη Γαστούνη, για την προτελευταία αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει για την ηλειακή ομάδα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη την Κυριακή θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Το ευχάριστο είναι πως το τεχνικό τιμ έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Παράλληλα, υπάρχει πίστη για το τρίποντο σε όλους στο σύλλογο, για την πολυπόθητη νίκη. Σε αυτή θα συμβάλλουν και οι φίλαθλοι του Αίαντα που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.


Κάλεσμα από την Διοίκηση

Η Διοίκηση του Αίαντα, εξάλλου, εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους, να στηρίξουν την ομάδα στο κρίσιμο κυριακάτικο ματς: «Την Κυριακή ο τελευταίος αγώνας εντός για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Με νίκη ανανεώνουμε την συμμετοχή μας σε εθνικό πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μια νίκη η οποία με την παρουσία του κόσμου μας μπορεί να επιτευχθεί και πρέπει να στηριχθεί.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Γαστούνης και της ευρύτερης περιοχής να μας ενισχύσει με την παρουσία του και να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να υπάρχει του χρόνου ένας τουλάχιστον σύλλογος της Ηλείας σε εθνικό πρωτάθλημα.
ΥΣ.: Όλοι μαζί μπορούμε».


To πρόγραμμα και οι διαιτητές


Σάββατο 26/3-Ώρα 3.30μ.μ.
Εθνικός Σκ.-Τηλυκράτης: Ρέκκας, Γκούμας, Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

Κυριακή 27/3-Ώρα 4μ.μ.

Αίας-Διαβολίτσι: Παραδεισόπουλος, Καλορογιάννης (Πιερίας), Σταθοπούλου (Αχαΐας)
Διαγόρας-ΠΑΟ Βάρδας: Χουλιάρας, Νάστος, Κεφης (Πρέβεζας-Λευκάδας)
Παναγρινιακός-Παναχαϊκή: Πέτσας, Μπάλλας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Ναυπακτιακός-Αχέρων: Παπακωνσταντίνου, Δόσκορης, Φαρμάκης (Φθιώτιδας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος