FOLLOW US: facebook twitter

Στην Βαρκελώνη ταξιδεύει το 2o Δημ. Σχολείο Πύργου με το Πρόγραμμα Erasmus: “Small steps-Big Changes”

Ημερομηνία: 26-03-2022 | Συντάκτης:

Στην όμορφη Βαρκελώνη , στην Ισπανία, θα ταξιδέψει σήμερα αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού σχολείου Πύργου της Ισπανίας, ως τρίτη διακρατική συνάντηση του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του σχολείου θα επισκεφθεί το σχολείο, Institut Enric Borras, της Βαρκελώνης στην περιοχή Badalona.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχέση με θέματα Αγωγής Υγείας εστιασμένα στην αξία της υγιεινής διατροφής και της ανάγκης για καθημερινή σωματική άσκηση, απαραίτητη για τη σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του σώματος και του πνεύματος.

Επίσης, οι μαθητές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής.

Το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “Small Steps, Big Changes” υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώ συμμετέχουν οι χώρες: Ισπανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τουρκία και Ελλάδα.

Στους μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, Διονύση, Γιώργο, Φώτη, Σοφία , Μελίνα και Γαλανή το Δ.Σ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, εύχεται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να έρθουν με τις βαλίτσες γεμάτες από εμπειρίες, όμορφες αναμνήσεις και πολλές νέες φιλίες!!

Στους δασκάλους , κα Μάντω, κα Ασπασία και κο Κώστα, εύχονται επίσης ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και πάντα να προσφέρουν τέτοιες μοναδικές ευκαιρίες στα παιδιά μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος