FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Ημέρα κρίσης-Σήμερα οι επαναληπτικοί ημιτελικοί Τραγανό-Πανηλειακός, Ξενοφών-Ηλειακός

Ημερομηνία: 26-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ημέρα κρίσης σήμερα για τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι-οφ της Α1 DUOMO-MONK καθώς στις 4μ.μ. θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί. Πρόκειται για τους αγώνες Νίκη-Πανηλειακός στο Τραγανό και Ξενοφών Κρεστένων-Ηλειακός Βαρθολομιού στο Καλλίκωμο, που ίσως κρίνουν το ζευγάρι που θα πάει στους τελικούς. Ειδικότερα, στο ζευγάρι Νίκη Τραγανού-Πανηλειακός, όποιος κερδίσει θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς των πλέι-οφ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, η σειρά πάει σε τρίτο παιχνίδι στον Πύργο, εκεί όπου θα κριθούν όλα.

Στο άλλο ζευγάρι, ο Ξενοφών είναι με το ένα πόδι στους τελικούς. H ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, παίρνει την πρόκριση στους τελικούς, ενώ ο Ηλειακός θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά στο Καλλίκωμο, για να στείλει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι στο Βαρθολομιό και νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί αυτός στην τελική φάση.

Δύο σπουδαία παιχνίδια, όπως και τα πρώτα ματς, που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι. Το ματς στο Τραγανό θα διευθύνουν οι B. Τσάκαλης, Κοιλιομενιάτης, Καραμέρος και αυτό στο Καλλίκωμο οι Σταυρόπουλος, Δουλαβέρης, Ντάβαρης.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος