FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τέσσερις επιστροφές με Διαβολίτσι -Μόνο νίκη την Κυριακή

Ημερομηνία: 24-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός μετά την ήττα στη Μύκονο, υποδέχεται την Κυριακή, στις 3μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, το Διαβολίτσι, για την 16η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή. Ο Πανηλειακός με 14 βαθμούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -5 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και την Κυριακή κόντρα στην μεσσηνιακή ομάδα, ο κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ώστε να μειώσει την απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αξιοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό την έδρα τους στα έξι ματς που απομένουν στον Πύργο και από κει και πέρα να ψάξουν δύο «διπλά», ώστε να επιτευχθεί η παραμονή. Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, η ομάδα θα παλέψει κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με το Διαβολίτσι, μια ομάδα που έχει τρεις βαθμούς λιγότερους (11) και θα έρθει στον Πύργο για τη νίκη, καθώς παίζει και αυτή με την πλάτη στον τοίχο.

Τέσσερις επιστροφές

Στα αγωνιστικά, ευχάριστα είναι τα νέα για τον τεχνικό του Πανηλειακού, Ανδρέα Τρυφωνόπουλο καθώς έχει αρκετές επιστροφές παικτών σε σχέση με το ματς στο νησί των Κυκλάδων. Καταρχάς εξέτισε την ποινή του ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στα πλάνα της ομάδας είναι και οι Λάμπης Μπάλλας, Παναγιώτης Τσίγκρηλας που δεν ταξίδεψαν στη Μύκονο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Γιώργος Λούσκος είναι καλύτερα και αναμένεται να είναι διαθέσιμος την Κυριακή, και μοναδική διαφαινόμενη απουσία είναι αυτή του Γιώργου Γαλανόπουλου που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Συλλυπητήρια για Γερμανό

Το Δ.Σ. του Πανηλειακού και ο πρόεδρος Κώστας Ντάβαρης, προχώρησαν σε γραπτή ανακοίνωση με αφορμή την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Ηλείας και Ωλένης Γερμανού Β΄: «Ο Πανηλειακός Α.Ο. εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για την εκδημία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου, πρώην Ηλείας και Ωλένης,  μακαριστού Γερμανού Β΄. Υπήρξε ένας πεφωτισμένος ποιμενάρχης, αρωγός κάθε αθλητικής προσπάθειας, πάντα κοντά στη νεολαία και τον αθλητισμό, πάντα κοντά και στον Πανηλειακό. Ο μακαριστός Ηλείας Γερμανός ήταν ο μακροβιότερος Μητροπολίτης Ηλείας, αφού παρέμεινε στην ποιμαντορία για 41 χρόνια, ενώ ήταν ιδιαίτερα λαοφιλής και αγαπητός από το ποίμνιο της Ηλείας. Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε Μητροπολίτη μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος