FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τέλη Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός θα ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα το σχεδιασμό  για τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική, με τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης. Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο (έληξε η θητεία του, που ήταν για ένα χρόνο), σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκηρύξει Γ.Σ. κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου (γύρω στις 20 Ιουνίου).

Δύο πολύ σημαντικά «κεφάλαια» του Πανηλειακού, ο Χρήστος Μπεβούδας και ο Λευτέρης Βαρουξής, δήλωσαν πως δεν μπορούν πλέον να είναι ενεργά μέλη στο σύλλογο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη εισχώρησης στο Δ.Σ. νέων προσώπων, που θα ενισχύσουν τους ερυθρόλευκους οικονομικά αλλά και διοικητικά, σε θέματα λειτουργίας της ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ανησυχία είναι έντονη στις τάξεις των φιλάθλων του Πανηλειακού καθώς βλέπουν πως  πολύ σημαντικά στελέχη της απερχόμενης Διοίκησης δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλους να μπουν στο σύλλογο και να τον ενισχύσουν. Αυτό επιτάσσει την όσο πιο σύντομα διεξαγωγή Γ.Σ.,  προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον άνθρωποι που επιθυμούν να βοηθήσουν τον Πανηλειακό και να συνδράμουν στην εύρυθμη  λειτουργία του.

Επ’ ουδενί πάντως, δεν πρέπει να συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι, που η τελευταία Γ.Σ. έγινε στις 4 Ιουλίου  και υπήρξε καθυστέρηση στο σχεδιασμό της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος