FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Συνεχίζει με Λεβεντούρη – Πρώτη προσθήκη ο Γιάννης Κωσταρέλλος

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιώργος Λεβεντούρης θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιονίκη και τη νέα σεζόν.

 

O Γιώργος Λεβεντούρης θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον Ολυμπιονίκη από τον πάγκο και τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο 36χρονος προπονητής είναι στην ομάδα της Αρχ. Ολυμπίας τον τελευταίο ενάμισι χρόνο (από τις 15 Δεκεμβρίου 2017), ενώ είχε περάσει από την τεχνική ηγεσία και τη σεζόν 2015-2016 και για δύο μήνες τη σεζόν 2016-2017 (μέχρι το Νοέμβριο του 2016). Ο Λεβεντούρης είναι ένας ικανότατος Ηλείος προπονητής, με μεγάλη εξειδίκευση και πολλές γνώσεις στο μπάσκετ,  που έχει καταφέρει, με χαμηλό μπάτζετ, να διατηρήσει τις δύο τελευταίες σεζόν τον Ολυμπιονίκη στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ.

Από κει και πέρα, στόχος της Διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία σχεδόν με όλους. Εξαίρεση αποτελεί ο εξαιρετικός σέντερ  και  πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΗ,  Σπύρος Σαλάι, που είναι ελεύθερος και έχει προτάσεις από ομάδες ακόμα και εθνικών κατηγοριών. Έτσι, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου, αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιονίκη.

Ο Γιάννης Κωσταρέλλος επιστρέφει στην Ηλεία για χάρη του Ολυμπιονίκη.

Γ. Κωσταρέλλος ο πρώτος

Στο θέμα της ενίσχυσης, ο Ολυμπιονίκης θα προσθέσει στο ρόστερ του τρεις-τέσσερις παίκτες, στην ίδια λογική των τελευταίων ετών, δηλαδή παίκτες από την Ηλεία, νεαρούς και εξελίξιμους. Ήδη, η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας έχει συμφωνήσει με τον 20χρονο Πυργιώτη πλέι-μέικερ, Γιάννη Κωσταρέλλο, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Ε.Α.Π., τη σεζόν 2017-2018 στα Αραχωβίτικα, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Γ.Ε.Π. Ηρακλής. Ο Γιάννης είναι ο μικρότερος αδερφός του Γιώργου Κωσταρέλλου, που παίζει στον Ολυμπιονίκη.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία και με πολύ καλό φόργουορντ, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν σε ηλειακή ομάδα της Α2 ΕΣΚΑΗ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος