FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Με έξι νέους παίκτες στην Ν. Επίδαυρο!

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ενισχύθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με έξι παίκτες, τρεις ξένους και τρεις Έλληνες και ταξιδεύει στη Ν. Επίδαυρο το Σάββατο για να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα με γεμάτο ρόστερ! Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 23χρονο Πολωνό σέντερ φορ Πάβλο (Πολ) Κριστάν (φωτό), ο οποίος στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Ασπρόπυργο, Άγιο Νικόλαο και Νάουσα, τον επίσης 23χρονο Γαλλοαλγερινό μεσοαμυντικό Γιασίν Σμαρά, που έχει περάσει και από την ομάδα Νέων της Μονακό και τον Γάλλο μέσο Ράιαν Γκουλ.

Επίσης αποκτήθηκαν ο 20χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Ντεμίρ Ζάχι (γεννημένος στην Αλβανία κι έχει ελληνική υπηκοότητα), που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο και ΠΑΟ Ρουφ, ο 23χρονος μέσος Μιχάλης Αλμπάνης, που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Καλλικράτεια, ΠΑΣ Σκύδρα, Π.Ο. Μαλακοπής, Εθνικό Πυλαίας και τον 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Ανδρέα Ψύχα από την Α.Ε. Μοσχάτου, ο οποίος όμως θα ενσωματωθεί είτε σήμερα είτε την Δευτέρα.
Ο Πανηλειακός θα προπονηθεί σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ταξιδέψει για την Ν.

Επίδαυρο, όπου θα διανυκτερεύσει, ώστε να είναι ξεκούραστος στο ματς του Σαββάτου (ώρα έναρξης 3μ.μ.) και να κυνηγήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τους Τρύφωνα Κασμερίδη, Γιώργο Λούσκο, που εξέτισαν την ποινή τους. Στον αντίποδα, θα λείψουν ο Διαμαντόπουλος που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) με την Ρόδο και ο Μάρκου που συμπλήρωσε κάρτες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος