FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Πάνοπλος για τη νίκη με Μύκονο

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 11 το πρωί στην Γαστούνη το σπουδαίο ματς για την 12η αγωνιστική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας υποδέχεται το Σάββατο, στις 11 το πρωί την Μύκονο, για την 12η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ψάχνει άλλη μία νίκη, την τρίτη διαδοχική, για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, απέναντί του έχει μια καλή ομάδα, που στοχεύει στην πρωτιά και την άνοδο στην Super League 2 και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από Πανιώνιο και Αιολικό και σε ισοβαθμία με την Ρόδο.

Ωστόσο, ο Αίας, που είναι 7ος στην βαθμολογία μαζί με τον Ιάλυσο, έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός στην έδρα του, έχοντας τρεις νίκες επί του Πάτραι, του Ιάλυσου και του Πανηλειακού και δύο ήττες στις λεπτομέρειες από τις πολύ δυνατές Αιολικό και Ρόδο.

Το τεχνικό τιμ Γαβριλόπουλος-Καραλάγας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι. Ο Ρίλντι που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο στο ματς με τον Πανγυθεατικό και αντικαταστάθηκε στο 40ο λεπτό, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά θα είναι και αυτός στην αποστολή για τον αυριανό πολύ σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα.

Στα μεταγραφικά, ο Αίας δεν μπόρεσε να βρει κάποιον παίκτη ετοιμοπόλεμο, όπως ήθελε και είχε δηλώσει ο Αλέξης Γαβριλόπουλος αμέσως μετά το ματς με τον Πανηλειακό κι έτσι δεν προχώρησε σε άλλη μεταγραφή. Θυμίζουμε πως απέκτησε τον 19χρονο ταλαντούχο γκολκίπερ Νίκο Βίλλιο από την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και τον 21χρονο επίσης ταλαντούχο μέσο, Παναγιώτη Τσιρίκο από τον ΠΑΟ Βάρδας.


Σχόλιο για "Αίας: Πάνοπλος για τη νίκη με Μύκονο"

  1. Ο/Η Μάκης καλατζης λέει:

    γιατί έφυγε ο φερεκιδης κακως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος