FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Κεραυνός Βρίνας 1-4: Έβγαλε αντίδραση, έφυγε με άνετο διπλό παραμονής

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αγκόλι μόλις έχει κάνει το 1-2 και οι παίκτες του Κεραυνού πανηγυρίζουν το διαφαινόμενο διπλό.

Ο Κεραυνός Βρίνας παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 15΄, αντέδρασε άμεσα και με το εμφατικό 4-1 πέρασε από την έδρα της Θύελλας και έβαλε τις βάσεις για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου που αξιοποίησε τις στημένες μπάλες, έφτασε στην ανατροπή μόλις στο 30΄ ύστερα από δύο εκτελέσεις κόρνερ του ταλαντούχου 14χρονου Γιώργου Δρακόπουλου και από κει και πέρα με την ψυχολογία υπέρ της πέτυχε άλλα δύο γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Θύελλα, που πλήρωσε σε άλλο ένα παιχνίδι τα λάθη της άμυνάς της, προηγήθηκε στο 15΄ μετά από ωραίο συνδυασμό και κάθετη μπαλιά του Μουζάκι στον Λειβαδίτη, που με διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, έγραψε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Κεραυνός απάντησε. Ο Δρακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τσιλιβήτας μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 25΄ σουτ του Δρακόπουλου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος και στο 30΄ έγινε το 1-2. Ο Δρακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο κορυφαίος του αγώνα, Λεονάρντο Αγκόλι, στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45΄, δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, ο Κεραυνός έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Αγκόλι από δεξιά κυνήγησε τη φάση, έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Κιάμο λίγο έξω από την μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-3.

Στην επανάληψη, η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε στο ξεκίνημα ένα γυριστό του Μουζάκι που πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 54΄ ο Κεραυνός έφτασε στο 1-4 και το ματς κρίθηκε οριστικά. Από λάθος της άμυνας της Θύελλας, επωφελήθηκε ο Κιάμος και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 81΄ τα αίματα άναψαν όταν ο Νικητόπουλος έκανε σκληρό φάουλ από πίσω στον Ανδριόπουλο, αυτός έσπρωξε δυνατά από τα νεύρα του τον Γαλανόπουλο και στη διένεξη μπήκε και ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος που έριξε γροθιά στον Ανδριόπουλο. Ο ρέφερι Παυλόπουλος απέβαλε σωστά τον Ανδριόπουλο και τον Αθανασόπουλο.

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Γαλανόπουλος, Τ. Τσιμάνης, Τσαουσάι, Κοζοκάρου, Καλαμαράς, Μπαχούρος (78΄ Νικητόπουλος), Μουζάκι, Πρέντι, Λίλας (46΄ Μ. Τσιμάνης-85΄ Τσάμπρας), Λειβαδίτης (68΄ Χρυσαειδής).

Κεραυνός Βρ.: Φιλιππόπουλος, Τζίβας, Δούφας, Αγκόλι, Βουρλούμης, Τσιλιβήτας (55΄ Γουργούλης), Κιάμος (76΄ Νιάρχος), Δημόπουλος, Μουπφούκι (76΄ Αλέρτας), Δρακόπουλος (65΄ Τσίχλης), Κουής (65΄ Ανδριόπουλος).

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος