FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U17: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Τσαρουχάς

Ημερομηνία: 08-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Βασίλης Τσαρουχάς στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο 15χρονος Πυργιώτης αθλητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου πήρε τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U17 και στα τρία στιλ, στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Μια διοργάνωση που συγκέντρωσε 380 αθλητές και αθλήτριες από 52 σωματεία.

Το Σάββατο διεξήχθησαν οι αγώνες στην ελληνορωμαϊκή πάλη και ο 15χρονος ταλαντούχος Πυργιώτης παλαιστής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Βασίλης Τσαρουχάς, αναδείχτηκε ξανά πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 55 κιλών. Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που ο Τσαρουχάς παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει στεφθεί και Βαλκανιονίκης. Ο Τσαρουχάς ήταν επιβλητικός στην Καλαμπάκα. 

Οι αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Τσαρουχάς και Ερμής Κολιτσόπουλος με τον προπονητή τους, Γιώργο Νικολόπουλο.

Κέρδισε εύκολα τους τρεις πρώτες αγώνες του κι έφτασε πανηγυρικά στον τελικό, όπου και εκεί επικράτησε εξίσου εύκολα με το εντυπωσιακό 9-1! Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και άλλοι δύο αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, ο 15χρονος Ερμής Κολιτσόπουλος που αποκλείστηκε στα προημιτελικά και ο επίσης 15χρονος Αλέξης Κρανίτης στην κατηγορία των 71 κιλών. Τους τρεις αθλητές συνόδευσε στην Καλαμπάκα ο προπονητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Γιώργος Νικολόπουλος. Ο Π.Σ. Τιτάν Πύργου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους εύχεται εις ανώτερα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia