FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Με 16 συμμετοχές στο «L’ Étape Greece by tour de France»

Ημερομηνία: 08-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Aπό αριστερά οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Σίνος, Άγγελος Παπαλάμπρος, Νίκος Κοκοσιούλης, Παναγιώτης Εξαδάκτυλος, Σάκης Μαντάς και Νίκος Βίλα.

Συνδιοργανωτής ο ποδηλατικός σύλλογος του Πύργου

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είναι για δεύτερη χρονιά συνδιοργανωτής του «L’ Étape Greece by tour de France» που διοργανώνεται στον νομό μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί σίγουρα φέτος έναν αγώνα που ξεπέρασε όλους του αγώνες αριθμητικά σε συμμετοχές στην Ελλάδα από την ιστορία του αθλήματος. Εγγεγραμμένοι περίπου 1200 αθλητές αριθμός ρεκόρ.

Από αριστερά οι Τρύφωνας Παπαλάμπρος, Νίκος Βίλας, Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος με τον Σάκη Μαντά και ο Αντώνης Θεολόγος.

Για την φετινή χρονιά η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι συμμετείχε με 16 αθλητές και είχε μια ηχηρή παρουσία στον αγώνα με πολύ καλά πλασαρίσματα από όλους τους αθλητές της ομάδας δείχνοντας συνοχή και αγωνιστική διάθεση συμπεριλαμβάνοντας αρκετούς νέους αθλητές από την ακαδημία και επιβεβαιώνοντας την δράση του Ποδηλατοδρόμου ως «φυτώριο» στην αγωνιστική ποδηλασία για δυο δεκαετίες τώρα.

Από αριστερά οι Τσίμπρης, Πεντζούρης, Μπέρτσος, Καράμπαλης, Μπίκας και Κατσίρος.

Ειδικότερα στον αγώνα συμμετείχε με τους: Κατσίρο Γιώργο, Μπίκα Θανάση, Παπαλάμπρο Άγγελο, Σίνο Κώστα, Αντωνόπουλο Γεράσιμο, Παπαλάμπρο Τρύφωνα 8ος στην κατηγορία του, Σπηλιόπουλο Άγγελο 13ος στην κατηγορία του, Τσίμπρη Γιάννη, Πεντζούρη Μάριλο, Βίλα Νικόλαο 9ος, Κοκοσιούλη Νικόλαο 17ος, Εξαδάκτυλο Παναγιώτη 10ος, Μπέρτσο Διονύσιο 4ος, Καράμπαλη Ιωάννη 18ος, Χρυσανθακόπουλο Παναγιώτη 25ος, Θεολόγο Αντώνη 10ος.

Η Kelly Maclarn από την Νέα Ζηλανδία και ο Michael Parsons από τον Καναδά συμμετείχαν τιμής ένεκεν με τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου.

Στην ομάδα εντάχθηκαν και δύο αθλητές από το εξωτερικό τιμής ένεκεν και πρόκειται για τον Michael Parsons από τον Καναδά και την Kelly Maclarn από την Νέα Ζηλανδία, ενώ μια ασθένεια κράτησε τον Θανάση Κάψαλο εκτός συμμετοχής! Οι αθλητές παρατάχτηκαν στην εκκίνηση σε όλο σχεδόν το φάσμα των κατηγοριών και με παρουσία και στα δύο σκέλη των αποστάσεων που ήταν τα 76 χλμ και τα 128χλμ έχοντας στην τεχνική υποστήριξη τον Σάκη Μαντά ο οποίος από την εκκίνηση προσπάθησε να καλύψει όλη την ομάδα σε καθετί που χρειάζονταν οι αθλητές για τον αγώνα. Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Μπέρτσος για 2 δευτερόλεπτα έχασε την Τρίτη θέση που είχε κατακτήσει και την περυσινή χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος