FOLLOW US: facebook twitter

Παναργειακός-Πανηλειακός 0-1: «Ζωντανός» στη μάχη της παραμονής

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σκόρερ ο Έλιοτ για δεύτερη σερί αγωνιστική

 

Ο Πανηλειακός έστω και δύσκολα πέρασε από το Άργος με 0-1, με γκολ του Ντάνιελ Έλιοτ στο 60΄ και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής, ευρισκόμενος πλέον στο -4 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα των Σπύρου Αντωνόπουλου-Κώστα Λούσκου ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Παναργειακό, έπαιξε με αποφασιστικότητα και την πήρε.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 14’, όταν ο Μανιάτης έπιασε δυνατό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καρακίτσου.  Στο 29΄ μετά τη σέντρα του Παιδάκη, ο Αθ. Κυριακόπουλος μόνος του απέναντι από τον Καρακίτσο σούταρε ψηλά και στο 32΄ ο Πανηλειακός απείλησε την εστία του Παναργειακού, όταν ο Π. Τσίγκρηλας βρέθηκε σε θέση βολής και υποχρέωσε τον Μποζιονέλο να αποκρούσει με τα πόδια σε κόρνερ. Στο α΄ μέρος οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης άλλο ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντίαζ και δύο καλές κεφαλιές του Μπουρνέλη, που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ρούνης έκανε τη σέντρα και ο επερχόμενος Έλιοτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Στη συνέχεια, ο Παναργειακός προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Πανηλειακός ήταν καλά στημένος αμυντικά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ σε δύο-τρεις περιπτώσεις. Μοναδική επικίνδυνη φάση για τον Παναργειακό στο 85΄, όταν ο Αθ. Κυριακόπουλος βγήκε απέναντι από τον Καρακίτσο και αντί να πλασάρει, γύρισε παράλληλα τη μπάλα, εκεί όμως όπου δεν υπήρχε συμπαίκτης του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανηλειακός είχε τη συμπαράσταση αρκετών οπαδών του που ταξίδεψαν στο Άργος και ενίσχυσαν την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Ανδρ. Κυριακόπουλος (70’ Σοροβίγκας), Μπούζντρα, Βουρνάζος, Φλώρος, Βασ.Φλεβάρης (85’ Ταμπούρης), Διαμαντής, Χρ. Φλεβάρης, Αθ. Κυριακόπουλος, Παιδάκης, Μανιάτης (64’ Τζας).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Δαλαβούρας, Δ.Τσίγκρηλας, Μπουρνέλης, Φερνάντεζ (55′ Κωστόπουλος), Ντίαζ, Πρέντι (30′ λ.τρ. Π.Τσίγκρηλας), Έλιοτ, Τσαγκάρης (85′ Κύτταρης), Ρούνης (75′ Λούσκος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος