FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟΚ-Αστέρας 1-1: Μοιρασιά στο Κουρτέσι

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ΑΠΟ Κουρτεσίου και Αστέρας Αμαλιάδας μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς το Σάββατο στο Κουρτέσι. Ο ΑΠΟΚ ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και έφτιαξε φάσεις για γκολ.

Στο 15′ ο Κόσκορης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά πλάσαρε πάνω στον Σταθόπουλο και στο 24′ απευθείας φάουλ του Α. Κωστόπουλου, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά το πλασέ του Α.  Κωστόπουλου απέκρουσε ο Σταθόπουλος και νέο σουτ του Καραχάλιου, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 34′ η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ντάβαρη.  Το εκτέλεσε ο Κωστόπουλος κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 41΄ απείλησε πρώτη φορά ο Αστέρας με ένα σουτ του Μουρούτη που μπλόκαρε ο Τριχάς. Και δύο λεπτά μετά το απευθείας φάουλ του Ντάβαρη απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας ανέβηκε πιο ψηλά για να ισοφαρίσει και ο ΑΠΟΚ βρήκε χώρους στην κόντρα. Στο 60′ από γύρισμα του Κωστόπουλου, το πλασέ του Αντωνόπουλου από καλή θέση πέρασε άουτ και την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ του Αλέξη και Ντίνου Καπώνη στο 70΄ και 75΄. Στο 77΄ ήρθε η ισοφάριση με ωραίο σουτ του Ζαφειρόπουλου (1-1). Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κόσκορη από καλή θέση έφυγε άουτ και στο 86΄ ο Ζαφειρόπουλος βγήκε απέναντι από τον Τριχά, αλλά αυτός του είπε «όχι».

Στο 93΄ ο Τριχάς είπε ξανά «όχι» στον Ζαφειρόπουλο και στην τελευταία καλή φάση, στο 94΄, το συρτό σουτ του Μουρούτη από καλή θέση, πέρασε  ξυστά άουτ.

Κουρτέσι: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος, Καραχάλιος, Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Αντωνόπουλος, Κόσκορης, Α. Καπώνης (72′ Κ. Καπώνης).

Αστέρας: Σταθόπουλος, Καρακίτσος (92′ Ραμπαβίλας), Ι. Ντάβαρης, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Ζωγόπουλος, Λιαρόπουλος (76′ Σάκκος), Μουρούτης, Ζαφειρόπουλος, Τσακοπιάκος (61′ Παρμάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος