FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-0: Ήττα στη δύσκολη έδρα των Βραχνεΐκων

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει βαθμό στη δύσκολη έδρα των Βραχνεΐκων (συνθετικός χλοοτάπητας). Ηττήθηκε 2-0  από τον Διαγόρα και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της παραμονής.

Το 1-0 έγινε στο 24΄ με σουτ από το ύψος του πέναλτι του Κοτσόκολου, ενώ ένα λεπτό πριν ο Ολυμπιακός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Σάκη Τζανέτο. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού, αποχώρησε στο 30΄  ως τραυματίας και η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Γεωργαντόπουλος με πανομοιότυπο  τρόπο με το πρώτο γκολ, σημείωσε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Διαγόρα.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 67΄ από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του γκολκίπερ του Διαγόρα, αλλά δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά, ο Φώτης Παναγόπουλος πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαγόρας Βρ.: Πέτρου, Ασπρογιάννης (82’ λ.τρ. Γκολφινόπουλος), Σταυρόπουλος, Τρίγκας, Νικολόπουλος, Καλλιτσουνάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κοτσόκολος (45’ λ.τρ. Σχοινάς), Νιφορόπουλος (84’ Κ. Παπαδόπουλος), Ούτσικας (85’ Βασιλόπουλος), Γεωργαντόπουλος.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Καλαντζής, Τσίτσος, Καπλάνης, Κατσιώλης, Πλαστουργός (38΄ Κανάνι), Τζανέτος (30΄ λ.τρ. Κατελούζος), Κακολύρης (75΄ Παπαδόπουλος), Παναγόπουλος, Σκοζάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος