FOLLOW US: facebook twitter

Π. Βύρλας: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος επιβλήθηκε με 77-71 της Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν και ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα Παναγιώτης Βύρλας, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν είχε κίνητρο να παίξει στο παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, Ελευθερούπολη: «Φυσικά και είχα κίνητρο να παίξω σ’ αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ σημαντική για την ομάδα μας, αλλά προχωράμε, είναι πολύ μεγάλο ακόμη το πρωτάθλημα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι τώρα, κάνουμε μικρά βήματα τη φορά».

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια του Κοροίβου (Τρίτων και Φ.Ε.Α.): «Όλες οι ομάδες φέτος είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό και εννοείται ότι κάθε εκτός έδρας παιχνίδι «κρύβει» πολλά. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε την επόμενη νίκη».

Για το φετινό στόχο του Κοροίβου: «Όταν ήρθα δεν γνώριζα τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα. Τώρα όμως πιστεύω ότι ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν κοιτάμε να παραμείνουμε απλά στην κατηγορία, αλλά το να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, είτε είναι τα play-off, είτε το Final-4. Ό,τι καλύτερο το θέλουμε».

Για το αυριανό (15/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τρίτωνα: «Ο Τρίτων έχει ένα πάρα πολύ “βαθύ” ρόστερ. Αν και είναι νεανική ομάδα, όπως κι εμείς, παίζουν πάρα πολύ “σκληρά”, είναι πάρα πολύ καλοί στην άμυνά τους και παλεύουν για κάθε κατοχή, κάτι που τους κάνει πάρα πολύ ανταγωνιστικούς, ειδικά για την 1η θέση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τον κανονισμό με τους δύο ξένους: «Έχει βοηθήσει το πρωτάθλημα πιστεύω, έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό, αν και υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί Έλληνες και πρέπει να πιστεύουμε και στα δικά μας παιδιά. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει στο να βελτιωθεί το πρωτάθλημα».

Για το αν θα βάλει στο παιχνίδι του και το τρίποντο: «Δε νομίζω ότι δε μου ταιριάζει το τρίποντο ή ότι δεν το έχω. Όπως μου ζητείται απ’ τους προπονητές μου πηγαίνω πιο πολύ στα χαρακτηριστικά που έχω δείξει στο γήπεδο. Ίσως αργότερα να το βάλω σιγά σιγά στο ρεπερτόριό μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος