FOLLOW US: facebook twitter

Ορίστηκαν από τον Σάκη Μπαλιούκο τέσσερις Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι – άμισθοι αντιδήμαρχοι

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μετά τον ορισμό των τεσσάρων αντιδημάρχων του, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος όρισε χθες και τέσσερις Εντεταλμένους δημοτικού συμβούλους του και άμισθους αντιδημάρχους για την περίοδο από 19-9-2019 έως 31-10-2019 που αναθέτει σε αυτούς συγκεκριμένες δράσεις του δήμου.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση Μπαλιούκου ορίζονται ως Εντεταλμένοι δημοτικού σύμβουλοι – άμισθοι αντιδήμαρχοι οι εξής:

1. Τουρής Γεώργιος όπου μεταξύ άλλων θα είναι υπεύθυνος παρακολούθησης και συντονισμού των εκτελούμενων έργων της Κοινότητας Κρεστένων, του τομέα Καθαριότητας των Κοινοτήτων Κρεστένων, Γρύλλου, Βρίνας και Κ. Σαμικού, καθώς της καθαριότητας των οδικών αξόνων, της παραλίας και των αρχαιολογικούς χώρων του Δήμου, των ζητημάτων ηλεκτροφωτισμού και επίσης των σχολικών μονάδων Κοινότητας Κρεστένων.

2. Βασιλόπουλος Παναγιώτης στον οποίο αναθέτει μεταξύ άλλων τα ζητήματα ηλεκτροφωτισμού του δήμου, καταρτίζει το ημερήσιο πρόγραμμα εργατοτχενικού προσωπικού της Δ.Ε Σκιλλούντος, και χρήζεται υπεύθυνος οδοποιίας των κοινοτήτων Καλυβακίων, Φρίξας, Σκιλλουντίας και Πλουτοχωρίου Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

3. Δημητρακόπουλος Βασίλειος στον οποίο αναθέτει την ευθύνη οδοποιίας, εκτελούμενων έργων, αρδευτικών έργων και σχολικών μονάδων των Κοινοτήτων Δ.Ε Αλιφείρας.

4. Αλεξόπουλο Ευάγγελο στον οποίο αναθέτει την οδοποιία των κοινοτήτων Γραίκα, Διασέλλων, Πλατιάνας και Τρυπητής και της Πολιτικής προστασίας Δ.Σ Σκιλλούντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος