FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα υπογραφής για τον δρόμο του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 19-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου που περνά μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και καταλήγει στην οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού και ανέδειξε ως οριστικό ανάδοχο την κοινοπραξίας «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΤΕ – ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» με οικονομική προσφορά 193.697,91 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α., δηλαδή με ποσοστό μέσης έκπτωσης 51,48%. Πλέον απομένει μόνο η υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη για να αρχίσουν τα έργα.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 495.000 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση-βελτίωση του οδικού τμήματος από την Εθνική Οδό στην είσοδο του Πύργου με κατεύθυνση μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μέχρι την επαρχιακή οδό Πύργου-Οινόης, συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου.

Ο δρόμος σε πολλά σημεία παρουσιάζει πολύ υψηλή επικινδυνότητα, καθώς σε ορισμένα σημεία έχει «βυθιστεί», αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος, ειδικά για οδηγούς που δεν γνωρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος. Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, καθότι πέρα από τους επισκέπτες του νοσοκομείου, στον ίδιο δρόμο είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και η Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος