FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΜΕ Ηλείας: Ψήφισμα για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το lockdown που επέβαλλε η κυβέρνηση μπροστά στην κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας, με τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες στο χείλος του γκρεμού και τις μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, γκρεμίζει τη μαγική εικόνα για το «θωρακισμένο» και πανέτοιμο σύστημα που διαφήμιζε  όλους αυτούς τους μήνες. Ενώ μήνες τώρα απορρίπτει τα αιτήματα των υγειονομικών και των εργαζομένων για ουσιαστικά μέτρα στα νοσοκομεία, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία κλπ.

Η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα πορεύθηκε αποκλειστικά με την επίκληση στην ατομική ευθύνη, τώρα με το lockdown προσπαθεί να φορτώσει την ευθύνη για το αδιέξοδο στο λαό.

Η υγεία και τα μορφωτικά δικαιώματα εκπαιδευτικών, μαθητών και των γονιών τους μπαίνουν σε σοβαρό κίνδυνο από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης.

Η διαχείριση της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για να επιβληθούν οι νεοφιλελεύθερες εμμονές της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Αυτό που χρειάζεται η χώρα και ο νομός μας είναι, έστω και την ύστατη ώρα, η αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, όχι ο εφησυχασμός και η επικοινωνιακή διαχείριση, ούτε βέβαια αυταρχικές ενέργειες και σπασμωδικές κινήσεις «ράβε ξήλωνε» που υπονομεύουν την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων της Ηλείας

Το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος