FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα να ακουστεί η φωνή της νεολαίας!

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:

ΔΕΚΑ: Η δική σας παράταξη!

Το  περασμένο  Σάββατο , είχαμε τη χαρά  της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ  του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΠΕΛΤΣΟΥ  με την νεολαία μας στο  κατάστημα που διατηρώ (Sherlock all day bar)που είχε σαν σκοπό πέρα από την ίδια την γνωριμία, να αφουγκραστεί  τα προβλήματα , τις  αγωνίες και τα ‘θέλω” των νέων ανθρώπων του δήμου Πύργου αλλά και να τους στείλει κάποια μηνύματα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ψηφίζουν για το δικό τους καλύτερο “αύριο”.  Δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες, αρκετοί συμπολίτες, προσπάθησαν να απαξιώσουν την προσπάθειά μας, λέγοντας μου ότι μια τέτοια συνάντηση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, γιατί στο τέλος τα παιδιά συνήθως ψηφίζουν ότι τους υποδεικνύουν  οι γονείς τους.

Η απάντησή μου σε όλους αυτούς, είναι ότι βρισκόμαστε πλέον στο 2023 και οι ΝΕΟΙ λόγω της πρόσβασής τους σε ένα ευρύ πεδίο πληροφοριών των οποίων γίνονται καθημερινά αποδέκτες, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ & ΑΠΟΨΗ.  Μάλιστα, η κρίση τους σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο καθαρή και ξάστερη από εκείνη των μεγαλύτερων και των γονιών τους , γιατί διέπεται από περισσότερη ΑΘΩΟΤΗΤΑ, ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ και πάνω από όλα, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Οι “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ”  του δήμου μας, δυστυχώς πολλές φορές, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ τους δημότες να ψηφίζουν  με βάση παρωχημένα κομματικά στερεότυπα  του παρελθόντος, πελατειακές σχέσεις που έχουν με διάφορους υποψηφίους παρατάξεων χωρίς να εξετάζουν το αυτονόητο, αν δηλαδή όλοι αυτοί αύριο οι εκλεγέντες, θα είναι αντάξιοι των προσδοκιών μας  και των θέσεων που θα καταλάβουν, για να κάνουν για το δήμο μας ένα βήμα μπροστά. ΟΜΩΣ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ , γιατί έχει διαφορετικό σκεπτικό.

Ένας σωστός γονέας λοιπόν, που ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον του παιδιού του, πριν του… υποδείξει τι να ψηφίσει , οφείλει  πρώτα να ακούσει τι θέλει το ίδιο το παιδί  του να ψηφίσει και γιατί…

Αυτήν την φορά, η  ΝΕΟΛΑΙΑ  μας, έχει μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και αυτή λέγεται ΔΕΚΑ!  Μια παράταξη που απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους, άφθαρτους, τεχνοκράτες και δημιουργικούς.  Ανθρώπους που συμβιώνουν καθημερινά με την νεολαία και μπορούν να αφουγκραστούν τα “θέλω” τους και τις αγωνίες τους. για να γίνουν ΣΥΝΔΙΑΜΡΟΦΩΤΕΣ του ΑΥΡΙΟ του δήμου Πύργου.

ΚΑΛΩ λοιπόν, όλη τη ΝΕΟΛΑΙΑ μας, στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, αυτήν την φορά  να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ με την ψήφο της στην εκλογική διαδικασία. Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ γιατί είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Η ΝΕΟΛΑΙΑ μας έχει την ΔΥΝΑΜΗ , συσπειρωμένη, να αποτελέσει το ΡΥΘΜΙΣΤΗ του εκλογικού αποτελέσματος και αυτό ακριβώς είναι που κάποιοι φοβούνται και προσπαθούν με διάφορους τρόπους ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ τη φωνή των νέων ανθρώπων κατευθύνοντάς τους.

Γι αυτό και απευθύνομαι σε εσάς, στα νέα παιδιά: Ο  καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίζει με λάθος κριτήρια. ΔΕΝ ΕΧΕΙ όμως ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να στερήσει από εσάς που είστε το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου  μας ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Αυτό είναι στο χέρι σας και να το διεκδικήσετε με την ΨΗΦΟ ΣΑΣ στις ΚΑΛΠΕΣ!!!

Κώστας Γιαννόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  ΔΕΚΑ  με τον Διονύση Μπέλτσο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia