FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Τσιλιβή 2-0: Αναγεννημένος Ολυμπιακός!

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία ματς για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 το Τσιλιβή  στη Ζαχάρω κι έφτασε τα 3 ματς χωρίς ήττα και έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια, έφτασε τους 12 βαθμούς, στο -7 από τη σωτηρία, που όμως είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, πάντως, δεν παύει να παλεύει κάθε παιχνίδι και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της τελευταία.

Το παιχνίδι

Στο 7΄ ο Υψηλός βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Καπετανάκης απέκρουσε σωτήρια. Στο 12΄ βολέ του Πλαστουργού, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φαμπιόν και  στο 20΄ ωραίο φάουλ του Σκοζάι  πέρασε σύριζα άουτ. Στο 34΄  ένα σουτ του Λιβέρη πέρασε άουτ και λίγο πριν την λήξη του α΄ ημιχρόνου, η ηλειακή ομάδα ζήτησε πέναλτι, όταν ο Φώτης Παναγόπουλος σπρώχτηκε στην περιοχή λίγο πριν πιάσει το σουτ, όμως ο διαιτητής Κουτσαναστάσης από τη Μεσσηνία, έδειξε  να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Στην επανάληψη Ολυμπιακός ήταν ανώτερος  και κυριάρχησε. Στο 55΄ είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Σκοζάι που αποσοβήθηκε από τον γκολκίπερ Φαμπιόν, που έδιωξε σε κόρνερ.  Όμως στο 65′ έγινε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» με γυριστό σουτ του Σάκη Τζανέτου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 77′ ο Ολυμπιακός  εδραίωσε τη νίκη του με τον Παναγόπουλο , έπειτα από εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά και ασίστ του Σκοζάι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 92΄, με μια κεφαλιά του Ζαννιά σύριζα άουτ και στο 93΄ με ένα πλασέ του Βερνάρδου, που είχε την ίδια κατάληξη.

Καλύτεροι από τον Ολυμπιακό οι Τζανέτος, Παναγόπουλος, Σκοζάι και Τσίτσος, χωρίς να υστερήσει κανείς.

Ολυμπιακός Ζ.: Καπετανάκης, Γκούσκος(90΄Ζαχαρόπουλος), Καλαντζής, Τσίτσος, Καπλάνης, Κατσιώλης(84΄Κατελούζος), Πλαστουργός(70΄ Παπαδόπουλος), Τζανέτος(88΄ Μπιμπής), Κακολύρης, Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Τσιλιβή: Φαμπιόν Μ., Μπατσής, Έλεζι, Λιβέρης(80’ Σόρα), Μούστα, Ζαννιάς, Βερνάρδος, Γεωργίου, Μαρούδας(71΄ Δεμερτζής), Υψηλός(78΄ Παναγιωτόπουλος), Παναγιωτίδης(66΄ Γκέκας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot