FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Προοδευτική 1-2: Σπουδαίo διπλό με ανατροπή!

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική νίκησε στο Λαντζόι την αποδυναμωμένη Ολυμπιάδα (αποχώρησαν Νικολόπουλος, Κύτταρης) με σκορ 1-2 και ελπίζει βάσιμα στην αποφυγή των πλέι-άουτ, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια! Στον αντίποδα, η Ολυμπιάδα γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα της και μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσίμπρη στο 25΄, αλλά στο 36΄ ο Ορλώφ έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75΄ η Προοδευτική έφτασε στην ανατροπή, με τον Ζ. Βαλογιάννη να σημειώνει το 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Ολυμπιάδα πίεσε και είχε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τους Στροφύλλα, Κωνσταντόπουλο.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Αγγελόπουλος (15΄ λ.τρ. Ν. Ροδόπουλος), Ι. Φωτακόπουλος, Χρυσαειδής (80΄ Γ. Ροδόπουλος), Διαμαντάκος (55΄ Κουσκουλιάνος), Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος, Τσίμπρης, Στροφύλλας

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης (80΄ Κρίγκος), Ορλόφ, Μπιτούνης, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Παντελής, Σωτηρόπουλος (88΄ Κατσιμπερνάκης), Ζ. Βαλογιάννης, Νικολετάκης (90’ Αντωνόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος