FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Βλαχιώτη-ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Κόστισαν οι απουσίες

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας αγωνιζόμενος με τέσσερις βασικές απουσίες (Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Σιδέρης και Κάρδαρης) ηττήθηκε 2-0 στο Βλαχιώτη από τον πρωτοπόρο Αστέρα  και παρέμεινε ένα βαθμό κάτω από τη  ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει ευνοϊκό πρόγραμμα και ελπίζει στην παραμονή.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη πίεσε εξαρχής και στο πρώτο μισάωρο απείλησε με τον Ραχίμ, το Σιαλμά και τον Πετζαρομάν. Ο ΠΑΟΒ απάντησε στο 35΄ με τον Βαζ να μπαίνει από αριστερά και να επιχειρεί τη σέντρα προς τον Γούρμο, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μπριλάκης.

Δύο λεπτά μετά έγινε το 1-0. Ο Δωματάς πλάσαρε εύστοχα τον Λαδά, μετά από μπαλιά του Σιαλμά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ έγινε το 2-0. Ο Κουρτέσης εκτέλεσε πλάγιο και ο Σιαλμάς με ωραίο τελείωμα έδωσε καθαρό προβάδισμα στον Αστέρα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΒ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 62΄ μια κεφαλιά του Ντόμα  πέρασε λίγο άουτ και στο 69΄ μια προβολή του Βαζ από πάσα του Σαμπανέι δεν βρήκε στόχο.

Στο 77΄ απευθείας φάουλ του Σαμπανέι, η μπάλα έφυγε από τον Διαμαντή και κατέληξε σε κόρνερ και τέλος στο 80΄ ο Γούρμος σούταρε άουτ ύστερα από γύρισμα του Σαμπανέι.

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Δημακάκος, Μπριλλάκης, Σκεντεράϊ, Αναστασόπουλος, Ζαϊμι (75′ Αρώνης), Δωματάς (83′ Παλιάτσος), Πετζαρομάν, Σιαλμάς (73′ Κεχαγιάς), Ραχίμ (46′ Βουτσιώτης).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Θεοφιλόπουλος (60΄ Τσούλης), Νικολακόπουλος, Ρουγκάλας, Μακρής, Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι, Γούρμος (83΄ Παλούμπης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος