FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Κυπαρισσία 1-0: Νίκη στο φινάλε με Καπλάνη

Ημερομηνία: 09-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε 1-0 τον  Α.Ο. Κυπαρισσίας χθες σε φιλικό παιχνίδι στη Ζαχάρω. Μια σημαντική νίκη και από άποψη ψυχολογίας για την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, απέναντι σε μια πολύ ενισχυμένη ομάδα της Μεσσηνίας που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το α΄ ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου, αν εξαιρέσουμε το χαμένο τετ-α-τετ του Κανάνι στο 20ο λεπτό.  Στο β΄ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, είχε δοκάρι με τον Καπλάνη στο 70΄ και τελικά ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 85΄ με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.  Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και ευελπιστεί να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες που ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Ζαχάρως, την προσεχή Τετάρτη στην Πάτρα με τη Θύελλα.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Χριστόπουλος, Τσίτσος, Κατελούζος, Γκούσκος, Καπλάνης, Σκούρτας, Κανάνι, Σκοζάι, Γκόμεζ, Παναγόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Πλαστουργός, Κακολύρης, Ηλιόπουλος, Ντούφας, Χαλερμάιερ.

Κυπαρισσία: Ντουγέρογλου, Ανδρούτσης, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος, Τζανέτος, Γεωργιόπουλος, Σούπουλι. Αγωνίστηκαν και οι Τσαγκάρης, Δημητρακάκης, Κάνεζ, Αθανασόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος