FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Π.Σ. Σπάρτη 1-0: Σε καλό δρόμο…

Ημερομηνία: 09-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με γκολ του Νικολακόπουλου ο ΠΑΟΒ νίκησε και τη Σπάρτη

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη έδωσε χθες ένα πολύ δυνατό φιλικό στο «Γρ. Καλάκος» με τον Π.Σ. Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου νίκησε 1-0 δείχνοντας καλά στοιχεία σε άλλο ένα φιλικό ματς προετοιμασίας. Στο α΄ ημίχρονο ήταν καλή και παρά την μικρή εδαφική υπεροχή της Σπάρτης, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 24΄ ο Αγουρίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 42΄ με ένα απευθείας φάουλ που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ βρήκε χώρους και είχε φάσεις με τους Σαμπανέι, Βαζ και Ντόμα ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μια νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία των «πρασίνων» ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς ο Π.Σ. Σπάρτη αποτελεί έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο στον 7ο Όμιλο.

Στα μελανά σημεία του αγώνα, ο τραυματισμός του Σήφη  Λαμπρόπουλου της Σπάρτης, στο γόνατο στο 83ο λεπτό (υπάρχουν φόβοι για ζημιά στο μηνίσκο).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Αγουρίδης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Λιόσης, Νικολακόπουλος, Ρουγκάλας, Παπαλάμπρος, Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι. Αγωνίστηκαν και οι Γούρμος, Τσούλης, Παναγάκης, Μακρής.

Π.Σ. Σπάρτη: Πατσιογιώργος, Πλατάνας, Λαμπρόπουλος-Παναγιωτίδης, Κακάμης, Αναστασάκος, Σαμπατάκος, Ζαραφέτας, Τσιμικλής, Γεμιστός, Κάρδαρης. Αγωνίστηκαν και οι Ψυχόπαιδας, Ασπιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος