FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Δόξα, Αίαντα, Αλφειό, Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 09-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δόξα Ν.Μανολάδας -Νίκη Τραγανού  3-0

Η Δόξα Ν.Μανολάδας με τρία γκολ στο β΄ ημίχρονο νίκησε 3-0 σε φιλικό ματς τη Νίκη Τραγανού.

Η ομάδα του Γιώργου Λαγού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ ημίχρονο, αλλά η Νίκη, που αγωνίστηκε χωρίς τους Γεωργιόπουλο, Τσαντίλη, Γαργαρώνη, Καλογερόπουλο, είχε δοκάρι στο 12΄. Μετά από φάουλ του Νίκου Κολοτούρου και παρεμβολή του Λιούρη, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών. Στο 30΄ ο Δ. Κασσιανός πλάσαρε, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί της Δόξας προ της γραμμής.  Η Δόξα απάντησε στις ευκαιρίες  στο 40΄ με ένα σουτ του Μπουρλάκη που πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 45΄ με ένα τετ-α-τετ του Κουλούρη που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Αντωνόπουλος.

Στην επανάληψη, οι «αετοί» ήταν καλύτεροι, η Νίκη έκανε αρκετές αλλαγές, και με γκολ του Κουλούρη με ατομική προσπάθεια στο 70΄ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Κουλούρης κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουρλάκης (2-0) και  στο 90΄ ο Κουλούρης, μετά από κάθετη του Τσιρίκου, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Αίας Γαστούνης – Α.Π.Σ. Ζάκυνθος 3-1

Ο Αίας Γαστούνης πέτυχε σημαντική φιλική νίκη επί του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής, με σκορ 3-1. Παιχνίδι κέντρου ήταν το α΄ ημίχρονο και η Ζάκυνθος ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της ουσιαστικά φάση για γκολ, στο 42΄  με τον Πεταλωτή. Ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του στο β΄ ημίχρονο και στο 57΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μπατζακόπουλο. Ο ίδιος παίκτης στο 67΄ έκανε το 2-1 και στο 84΄ ο Χριστοφοράτος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Αλφειός-Ξενοφών 1-0

Το Σάββατο ο Αλφειός νίκησε 1-0 τον Ξενοφώντα σε φιλικό ματς στο Επιτάλιο. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε τον αγώνα ο  εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός Πάνος Κωτσάκης, στο 27΄ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο Ξενοφών είχε δοκάρι σε «ψαλιδάκι» του Πάρη Κωνσταντόπουλου.

 

Προοδευτική-Ηλειακός Βαρθολομιού  0-1

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε 0-1 στη Μανολάδα την Προοδευτική σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο. Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη σκόραρε με τον Σπύρο Μαργαρώνη στο 68΄ με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Ηλειακός είχε δοκάρι με τον Λόξα, ενώ στην Προοδευτική, που της έλειψε το γκολ, περιμένουν την επάνοδο του γκολτζή Χρήστου Νικολετάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος