FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Αστέρας Αμαλιάδας 6-1: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διέλυσε τον Αστέρα με χατ-τρικ του πρώην «Αστερίτη» Θανάση Αντωνόπουλου

 

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, νίκησε τον Αστέρα Αμαλιάδας στο ντέρμπι της Ήλιδας  με 6-1 στα Σαβάλια κι έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ, σε αντίθεση με τον Αστέρα που δεν έχει πλέον ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα.

Η ομάδα των Ε. Λυμπέρη-Λ. Μαρκόπουλου ήταν καταιγιστική στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σκόραρε τέσσερις φορές. Στο 10΄ ο Θανάσης Αντωνόπουλος (φωτό), που ανδρώθηκε στον Αστέρα, με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Και στο 32΄ ξανά ο Αντωνόπουλος σημείωσε το 2-0 από σέντρα του Μπουγονικολού.

Στο 35΄  ο Αντωνόπουλος βγήκε τετ- α –τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γαλανόπουλο και στο επόμενο λεπτό με απευθείας φάουλ τράνταξε τα δοκάρια.

Στο 39΄ ο Ρούνης με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 42΄ ο Χοτζάι με απευθείας φάουλ έγραψε το 4-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο Αστέρας απείλησε μόλις μία φορά στο α΄ ημίχρονο, στο 44΄,  με πλασέ του Ασημακόπουλου στο δοκάρι και νέο πλασέ του Ζωγόπουλου που απέκρουσε ο Πλατής.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Θανάσης Αντωνόπουλος έφτασε στο χατ-τρικ με πλασέ μέσα από την περιοχή, κάνοντας έτσι το 5-0. Στο 72΄ ο Αστέρας μείωσε σε 5-1 με απευθείας κόρνερ του Ζωγόπουλου και στο 86΄ ο Σταυρούλιας με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος (58΄ Ντρέου), Ρούνης (78΄  Κολτσίδας), Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος (55΄ Τσακοπιάκος), Αβραμόπουλος, Χοτζάι (55΄ Κουμουκέλης), Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος.

Αστέρας: Γαλανόπουλος (66΄ Κριεμάντι), Περιβολιώτης, Ντάβαρης, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Βασιλακόπουλος, Χριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ασημακόπουλος, Ζωγόπουλος, Αντωνόπουλος (70΄ Ζορμπάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος