FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Πέλοπας 3-1: Παραμονή για Προοδευτική

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία, κερδίζοντας και τον Πέλοπα Πύργου στη Μανολάδα με 3-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή στην Α1 για άλλη μια χρονιά. H ομάδα του Πέτρου Χρηστήδη έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στο β΄ γύρο και αυτοί οι 15 βαθμοί την έφεραν πλέον στην 8η θέση και στο +12 από τα πλέι-άουτ, 5 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Όσο για τον Πέλοπα, παρέμεινε στο +6 από το Κουρτέσι και προς το παρόν είναι ασφαλής.

Οι Πυργιώτες προηγήθηκαν στο 12΄ με πλασέ του Κανελλόπουλου, αλλά η Προοδευτική ισοφάρισε γρήγορα, στο 14΄, με πλασέ του Μπιτούνη έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ζ. Βαλογιάννη. Ένα λεπτό μετά ήρθε η ολική ανατροπή, όταν σε απόκρουση του Μικελόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Νικολετάκη, ο οποίος με πλασέ την έστειλε τη στα δίχτυα.

Ο Πέλοπας στην επανάληψη πάλεψε για την ισοφάριση και στο 60΄ και 66΄ ο γκολκίπερ της Προοδευτικής, Κυριακόπουλος είπε «όχι» σε πλασέ του Γεωργίου και του Κανελλόπουλου αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, καθώς στο 75΄ ο Σωτηρόπουλος σκόραρε από το ύψος του πέναλτι, από γύρισμα του Παντελή, γράφοντας το 3-1.

Στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζήσης Βαλογιάννης και στις καθυστερήσεις ο Αστερόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (85΄ Κρίγκος), Σωτηρόπουλος (90΄ Κατσιμπερνάκης),  Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Λ. Σάμαρης (67΄ Ορλώφ), Κατσιμητσήρης Α. Βαλογιάννης (56΄ Παντελής), Νικολετάκης.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Καλαθάς (82΄ Παπαδάτος), Βασιλόπουλος, Π. Πλατής (60΄ λ.τρ. Πότκα), Δημητρόπουλος, Δ. Πλατής (62΄ Μακρής), Γεωργίου, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος, Δαβουρλής (80΄ Νικολόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος