FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Αλφειός 3-1: Προβάδισμα για τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πήρε ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αλφειό, κερδίζοντάς τον με 3-1 το Σάββατο στο Τραγανό και πήρε σημαντικό προβάδισμα για μια θέση στα πλέι-οφ, αφήνοντας… εκτός νυμφώνος την ομάδα του Επιταλίου, η οποία είναι πλέον στο -5 από τους μπλε του Τραγανού.

Η Νίκη προηγήθηκε μόλις στο 8΄ με τον Γιώργο Τσαντίλη, ο οποίος μπήκε από δεξιά και πλάσαρε εύστοχα τον Τσάμπρα. Στο  12΄ ο Γεωργιόπουλος πλάσαρε αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί στη γραμμή και στο 20΄ ήρθε η ισοφάριση από τον Αλφειό, με βολέ έξω από την περιοχή του Παναγιώτη Τριανταφύλλη. Η Νίκη στο  26΄ είχε κεφαλιά του Βατσή στο δοκάρι και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 42΄, με «κεραυνό» του Φώτη Καλογερόπουλου από 35 μέτρα περίπου (δοκάρι και γκολ).

Το 2-1 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο 50΄ ο Τριανταφύλλης παραλίγο να ισοφαρίσει ξανά, όταν έκανε από καλή θέση το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλος σε κόρνερ. Ο Αλφειός στο 66΄ είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Πρίφτη και στο 78΄ ο Τσαντίλης με πέναλτι που κέρδισε ο Κώστας Κολοτούρος από τον Νικολόπουλο (διαμαρτυρήθηκε ο Αλφειός), έγραψε το 3-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (80΄ Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Σαραντούλιας (65΄ Δ. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος, Βατσής, Γκρίλλας (86΄ Ι. Κασσιανός), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (76΄ Βουρτσάνης).

Αλφειός: Τσάμπρας, Πρίφτης, Δρογγίτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Καλομοίρης (75΄ Λυμπερόπουλος), Μάζης, Τζουβάνι, Τριανταφύλλης, Νικολόπουλος, Καλαντζής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος