FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός: O Μαρτίνς ετοιμάζει Καλογερόπουλο!

Ημερομηνία: 20-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έτοιμος να δώσει την μεγάλη ευκαιρία σε ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, τον 16χρονο Ανδραβιδαίο στόπερ, Αλέξη Καλογερόπουλο παρουσιάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έγραψε προχθές η ιστοσελίδα sport-fm.gr.
«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο. Ο 16χρονος στόπερ είχε εντοπιστεί στην Τρίπολη την εποχή που έπαιζε με τον Αστέρα από το «ερυθρόλευκο» σκάουτινγκ και πρόσφατα ο Μαρτίνς είχε δοκιμάσει σε μία προπόνηση της πρώτης ομάδας τον νεαρό άσο. Ο Πέντρο Μαρτίνς είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Καλογερόπουλου για τον οποίο εισηγήθηκε να παραμείνει μαζί με τους μεγάλους και να προπονείται με την πρώτη ομάδα. Ο Πορτογάλος σκοπεύει να δώσει το βάπτισμα του πυρός στον παίκτη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στην τριάδα με τους στόπερ και σύντομα αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη Super League 1», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της έγκριτης ιστοσελίδας.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, λοιπόν, αναμένεται σε κάποιο ή κάποια από τα τελευταία ματς των «ερυθρολεύκων» στα πλέι-οφ της Super League, να πάρει χρόνο συμμετοχής και παράλληλα το «βάπτισμα του πυρός» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, που ξεκίνησε από τη Δάφνη Ανδραβίδας πριν πάει το 2018 στον Αστέρα Τρίπολης, βλέπει ένα-ένα τα όνειρά του να παίρνουν σάρκα και οστά. Σε ηλικία 16 ετών (στις 26 Ιουλίου γίνεται 17), ρίχνεται στα βαθιά, λόγω του πλούσιου ταλέντου του, που τον κατατάσσει στους καλύτερους-αν όχι ο καλύτερος-κεντρικούς αμυντικούς στην ηλικία του, στη χώρα μας (διεθνής με την Εθνική Παίδων από το 2019). Θυμίζουμε πως ο Καλογερόπουλος, τον περασμένο Σεπτέμβρη, κατά τη μετακίνησή του από τον Αστέρα στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Και αν συνεχίσει έτσι, θα μείνει για πολλά χρόνια στους ερυθρόλευκους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος