FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ανέλαβε την ευθύνη ο Τσίρκοβιτς

Ημερομηνία: 20-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας, παρότι προηγήθηκε στο Διαβολίτσι με το γκολ του Φερεκίδη, δεν κατάφερε να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς από τη Μεσσηνία. Ηττήθηκε 3-1 (πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα), με τα δύο πρώτα γκολ που δέχτηκε να προέρχονται από δικά του λάθη. Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, λέγοντας μετά τον αγώνα πως βρέθηκε ο ίδιος σε κακή μέρα και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα με τις επιλογές του και τις αλλαγές.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Λόγω χαλαρότητας, λόγω όχι τόσο προσοχής, καταφέραμε για άλλη μια φορά να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Ο Παμβουπρασιακός είχε σήμερα την ατυχία να έχει σε κακή μέρα τον προπονητή του. Η κάθε ήττα σίγουρα πονάει, όμως οι επιλογές που έκανα δεν με δικαίωσαν. Μετά το 60΄ δεν κάναμε σωστή διαχείριση και γκρεμίσαμε ό,τι χτίσαμε για εξήντα λεπτά. Είμαστε η ομάδα που κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη για μια ώρα μέσα στο γήπεδο. Οι επιλογές και οι αλλαγές, επαναλαμβάνω είναι δικές μου. Οι παίκτες αυτοί έχουν φέρει την ομάδα ως εδώ και αήττητη μέχρι σήμερα. Με στενοχωρεί κάτι, το οποίο δυσκολεύομαι να αποδεχτώ. Αν και η ομάδα βρίσκεται εφτά χρόνια στη Γ΄ Εθνική, δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τις ήττες. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια απ’ έξω. Εμείς όμως πρέπει να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο».

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΟΒ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ζάκυνθο, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου το βαθμολογικό όφελος αποτελεί επιτακτική ανάγκη, λόγω δύσκολου προγράμματος τις τελευταίες αγωνιστικές του γύρου-πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος