FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφαίος ο Νικολακόπουλος

Ημερομηνία: 20-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 20χρονος Ηλείος επιθετικός του Εθνικού Σκουλικάδου, Αλέξης Νικολακόπουλος, ήταν ο πρωταγωνιστής στο ματς μεταξύ του Αίαντα και της ζακυνθινής ομάδας, την Κυριακή στη Γαστούνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Εθνικού, το δεύτερο μάλιστα με απευθείας κόρνερ και ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Νικολακόπουλος κατάγεται από τον Ελαιώνα, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αιόλου Πύργου κι έπαιξε στον Αργοναύτη Κατακόλου, την Δόξα Ελαιώνα, τον Κένταυρο Μαγούλας και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, πριν πάρει μεταγραφή για τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης το 2018, αγωνιζόμενος στην Κ17 και Κ19. Μετά τον Αστέρα πέρασε από τον Αιγινιακό και τον Ατρόμητο Πειραιά και τον Γενάρη του 2019 ήρθε στον Πανηλειακό κι αγωνίστηκε για μισή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου (ομάδα Γ΄ Εθνικής της Βοιωτίας) και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι στον Εθνικό Σκουλικάδου.

Πρόκειται για έναν ταχύ επιθετικό, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, όπως έδειξε και την Κυριακή, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα φτερά της επίθεσης όσο και στην κορυφή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος