FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-1: Πήρε το πλεονέκτημα στα πλέι-άουτ

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Ολυμπιάδα Γουμέρου νίκησε 2-1 τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό Σαβαλίων και θα παίξει στα πλέι-άουτ με αντίπαλο το Λ. Αστέρα, τουλάχιστον με πλεονέκτημα έδρας και βαθμών (θέλει 4 έναντι 5 του Λ. Αστέρα). Στο 42΄ ο Γιώργος Μπίρμπας από ασίστ του Διαμαντάκου έκανε το 1-0. Και δύο λεπτά μετά,  με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από περιοχή, ο Διαμαντάκος σημείωσε το 2-0.Στο 75΄ η Ολυμπιάδα είχε σουτ του Γ. Ροδόπουλου μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι και στο 79΄ ο Κ. Τσακοπιάκος με κοντινό πλασέ ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Ολυμπιάδας, μείωσε σε 2-1. Στο 87΄το τετ-α-τετ  του Ν. Ροδόπουλου απέκρουσε ο Σούσουρας και στο 89΄ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 2-2, όταν το μακρινό σουτ του Χοτζάι πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κωνσταντόπουλος (46΄ Κ. Καλαντζής), Χρυσ. Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Βλασσόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Θ. Καλαντζής, Ν. Ροδόπουλος, Διαμαντάκος, Γ. Μπίρμπας (46΄ Ν. Γεωργίου).

Ολυμπιακός Σ.: Σούσουρας, Μπορδόκας, Μ.Μαρκόπουλος, Κουμουκέλης, Χοτζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Πρίφτι, Θ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος (75΄ Κ. Τσακοπιάκος), Κάσσας, Αβραμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος