FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ενιπέας 2-0: Ο Μούτσος έκρινε το ντέρμπι

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 DEDALOS SECURITY, o Ξενοφών νίκησε 2-0 τον Ενιπέα, που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, αλλά η μεταξύ τους διαφορά βαθμών στα πλέι-οφ δεν άλλαξε, έμεινε στους τρεις (6-3). Πάντως, η ομάδα της Κρέστενας έμεινε αήττητη από τον Ενιπέα και στην τρίτη μεταξύ τους φετινή αναμέτρηση, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 στον Πύργο για το πρωτάθλημα και το 0-1 στο Κύπελλο.

Στο 40΄ ο Ξενοφών προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Μούτσου έξω από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Μπακατσέλου. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι είχε στο α΄ ημίχρονο άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο στο 45΄ να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67΄ και πάλι ο Μούτσος σκόραρε γράφοντας το 2-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιλοσέσκι.

Ο Νίκος Γκρίλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει των πλέι-οφ, που θα κρίνουν και την άνοδο.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης (46΄ Ηλιόπουλος), Μιλοσέσκι, Π. Κουτσογιαννάκης (65΄ Χαραλαμπόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης (60΄ Παναγόπουλος), Μούτσος, Μπακατσέλος (70΄ Τ. Κουτσογιαννάκης).

Ενιπέας: Ηλιόπουλος, Αστερόπουλος (80΄ Γκουβέρος), Βαγγόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πλαστουργός (75΄ Στροφύλλας), Καλαντζής (66΄ Κύτταρης), Φερεκίδης, Δούλος, Τριανταφύλλης, Μάζης, Μονοκρούσος (70΄ Τσαντίλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος