FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Ολυμπιακός Ζ. 1-0: Ολοκλήρωσε την αντεπίθεση!

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου, μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Δόξας, νίκησε και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως εντός έδρας με 1-0 και πανηγύρισε την παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Κουρτεσίου, που με τον Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο από τις 26 Γενάρη και μετά, πέτυχε σπουδαίες νίκες (στο Γούμερο, στη Ν. Μανολάδα, εντός με Ηλειακό και Ζαχάρω και πήρε ισοπαλίες  στο Σκουροχώρι, στα Σαβάλια και εντός με τον Αλφειό) και έφτασε στην επίτευξη του στόχου της. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως παρατάχθηκε με απουσίες καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει τραυματισμούς ενώ είχε και αρκετούς παίκτες στο όριο καρτών κι έτσι τερμάτισε στην 4η θέση και θα ξεκινήσει χωρίς βαθμό στα πλέι-οφ.

Το νικητήριο γκολ για τον ΑΠΟΚ πέτυχε στο 33΄ ο Μητρόπουλος, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσάμπρα, ύστερα από πάσα του Καλουτά, και ευστόχησε. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Ντίνο Καπώνη.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος (60΄Γ. Σωτηρόπουλος), Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Καλουτάς, Κόσκορης, Λυκουργιώτης, Μητρόπουλος (85΄Τσάμης), Ντ. Καπώνης (75΄Κόσκορης), Γεωργόπουλος.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Σπηλιωτόπουλος (46΄Ρουμελιώτης), Κύτταρης, Ντάβαρης, Χάσα, Στροφύλλας (55΄Ζαχαρόπουλος), Παναγόπουλος, Έλιοτ, Ασημακόπουλος, Κατσώλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος