FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ξενοφών 0-0: Δίκαιη μοιρασιά

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Γούμερο, Ολυμπιάδα και Ξενοφών κόλλησαν στο μηδέν. Ήταν ένα ματς ισορροπημένο και ανοιχτό, με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά οι δύο ομάδες αποδείχτηκαν άστοχες στην τελική προσπάθεια.

Η Ολυμπιάδα του Χρήστου Γκρίλλα είχε φάσεις, στο 38΄ με τον Θανάση Καλαντζή που πλάσαρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και πέρασε άουτ και στο 40΄ ο Γ. Ροδόπουλος είχε κεφαλιά που ανάγκασε τον Κουτρουμπή σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 80΄ κεφαλιά του Κακαλή πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Ο Ξενοφών, που είχε πολλές απουσίες (Μιλοσέσκι, Πάρης Κωνσταντόπουλος, Διονυσόπουλος, Κουτσογιαννάκης, Πεσκελίδης) απείλησε στο α΄ ημίχρονο με ένα σουτ του Τσιγκούνη που απέκρουσε ο Μπουμπουνάς κι άλλο ένα του Μπακατσέλου που έφυγε άουτ και στο β΄ ημίχρονο με ένα δυνατό σουτ του Μούτσου, έξω από την περιοχή, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπουμπουνάς στο «Γ».



Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Φωτακόπουλος, Σοφ. Μπίρμπας (15΄ λ.τρ. Μπατουδάκης), Στ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Θ. Καλαντζής (65΄ Κωνσταντόπουλος), Γ. Μπίρμπας, Ν. Ροδόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Δ. Μπίρμπας (75΄ Κακαλής), Μπάρκας (65΄ Διαμαντάκος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος (50΄ Παναγόπουλος), Γ. Καλαντζής, Τσίτσος, Κύτταρης, Ηλιόπουλος, Τσιγκούνης, Μούτσος, Θ. Καλαντζής, Μπακατσέλος (65΄ Μπριασούλης), Θ. Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia