FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρ.-Πέλοπας 1-3: Σπουδαίο διπλό με Γεωργίου

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Θάνο Γεωργίου πέρασε νικηφόρα από το Καλλίκωμο, την έδρα του Κεραυνού Βρίνας, και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου (ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Αλφειό). Στο 27΄ ο Γεωργίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Κεραυνός, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες (Φιλιππόπουλος, Δούφας, Πρίνος, Τσιχλης), μπήκε επιθετικά για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 54΄ με κεφαλιά του Λεονάρντο Αγκόλι από σέντρα του Δρακόπουλου. Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Γεωργίου ανατράπηκε από τον Τζίβα μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος γράφοντας το 1-2. Στο 70΄ ο Γεωργίου με ωραίο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του (1-3).


ραυνός: Καψιμάλης, Τζίβας, Δρακόπουλος, Κουής (35΄ λ.τρ. Γουργούλης), Βουρλούμης, Τσιλιβίτας, Κιάμος, Δημόπουλος, Μουπφούκι, Αγκόλι, Γκολφίνος (60΄ Αλέρτας)

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Γεωργίου (77’ Βαρδάρης), Αστερόπουλος (86’ Καλαθάς), Χαραλαμπόπουλος (68’ Τσιχλιάς), Σπανός (77’ Μπουλούτας), Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος