FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Αλφειός 1-1: Με Καλαντζή έσωσε τον βαθμό

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Γούμερο, Ολυμπιάδα και Αλφειός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι υπό βροχή. Ο Αλφειός προηγήθηκε στο 12΄ με απευθείας φάουλ του Γιώργου Τσαντίλη και αφού η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα. Η Ολυμπιάδα, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πίεσε για την ισοφάριση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 30΄ με τον Γιάννη Φωτακόπουλο και καλές φάσεις με Κολοβάδη, Λ. Κωνσταντόπουλο και Δ. Μπίρμπα, ώσπου ισοφάρισε τελικά στο 70΄. Από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Ροδόπουλου ο αρχηγός Θανάσης Καλαντζής με σουτ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στα εναπομείναντα λεπτά, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει βαρύνει πολύ πλέον, δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με απουσίες. Σοφοκλής Μπίρμπας και Χρήστος Αγγελόπουλος, απουσίαζαν από τη μια και Τεκερλκέκης, Αγριδιώτης, Τζουβάνι από την άλλη. Ο Αλφειός έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, στην 2η θέση, σε ισοβαθμία με τον Ξενοφώντα, που έχει ματς λιγότερο και η σκληροτράχηλη Ολυμπιάδα τους 3 βαθμούς, με 3 ισοπαλίες σε 4 ματς!

 

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Ι. Φωτακόπουλος, Μπατουδάκης, Στ. Μπίρμπας, Θ. Καλαντζής, Γ. Μπίρμπας, Δ. Μπίρμπας, Λ. Κωνσταντόπουλος, Ν. Ροδόπουλος, Διαμαντάκος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Αβραμόπουλος, Μπεβούδας (65΄ Μαραγκός), Καλομοίρης, Παργινός, Βαραμπούτης (30΄ λ.τρ. Λιαρόπουλος), Λαμπρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος