FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Δάφνη 4-2: Μόνος πρώτος ο Αστέρας

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διαμαρτυρίες από την Δάφνη για το τέταρτο γκολ του Αστέρα

Ο Αστέρας νίκησε χθες 4-2 την μαχητική Δάφνη σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο στο Στάδιο Αμαλιάδας και είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 2ο Ομίλου, στο +2 από Ηλειακό και Σαβάλια. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 15΄ με σουτ του Βασιλικόπουλου από σέντρα του Μπατζακόπουλου. Στο 25΄ ο Μπατζακόπουλος σημείωσε το 2-0 από σέντρα του Σταυρούλια, ώσπου η Δάφνη στο 35΄ μείωσε με σουτ του Κωστόπουλου σε 2-1. Πέντε λεπτά μετά, από κόρνερ του Βασιλικόπουλου ο Σταυρούλιας έγραψε το 3-1. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 65΄ η ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου μείωσε 3-2 με τον 16χρονο Μιχάλη Φριντζήλα και στο 82΄ έγινε το 4-2, σε μια φάση όπου οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ψυχογιό, πριν ο Κυριαζής με κεφαλιά στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκρίλλα. Στη φάση αυτή πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Ψυχογιός και λίγα λεπτά μετά έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Στις καθυστερήσεις ο Χατζής είχε σουτ που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ανδρέας Αντωνόπουλος.

 

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Μπουγονικολός, Γαλάνης (65΄ Μπάρκας), Μπαρδούσης, Δαλαβούρας, Κυριαζής, Χριστόπουλος (50΄ λ.τρ. Σάκκος – 88΄ Τσάλας), Γκρίλλας, Σταυρούλιας (88΄ Μπομπής), Βασιλικόπουλος, Μπατζακόπουλος (88΄ Παπαπέτρου).

Δάφνη: Ψυχογιός, Περικλέους (76΄ Αρντίτ), Χατζής, Κορκός, Παναγόπουλος, Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Φριντζήλας, Βασιλείου (55΄ Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Τσαγρής (35΄ Μετσάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος