FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ολυμπιακός Σ. 2-3: Στο κόλπο και τα Σαβάλια!

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σπουδαίο διπλό στο Βαρθολομιό με πρωταγωνιστή τον Μηλαδόπουλο

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων φώναξε και αυτός «παρών» στον 2ο Όμιλο της A1 DUOMO-MONK, κερδίζοντας μέσα στο Βαρθολομιό, τον δυνατό Ηλειακό με σκορ 3-2. Η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη με αυτή τη νίκη έπιασε στην 2η θέση της βαθμολογίας τον Ηλειακό, στους 6 βαθμούς, δύο πίσω από τον Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» των Σαβαλίων, που παρατάχθηκαν χωρίς τους Αβραμόπουλο, Κολτσίδα, προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Μηλαδόπουλο από μπαλιά του Μίχα. Ο Πέτρος Τσουκαλάς ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 στο 20΄, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, από νέα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ηλειακού. Στο 40΄ οι ερυθρόλευκοι του Μιχάλη Παπουτσή, που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, ισοφάρισαν 2-2 με πλασέ του Καμαρινού από κοντά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στις αρχές του β΄ μέρους, στο 50΄, ο Νίκος Μηλαδόπουλος σκόραρε ξανά από κάθετη μπαλιά του Ρούνη και το 2-3 έμεινε μέχρι τέλους καθώς στα εναπομείναντα λεπτά ο Ηλειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, στο 80΄, με τον Τσουκαλά να βγαίνει απέναντι από τον Πλατή, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, απέκρουσε σωτήρια. Ο Ολυμπιακός, που βρήκε χώρους στην κόντρα, είχε δοκάρι με τον Λιούρη στο 60΄ κι ένα σουτ του Μίχα στο 70΄ που απέκρουσε ο Γαλανόπουλος.

Παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού, αφιέρωσαν την νίκη στην Πρόεδρο της ομάδας, Πόπη Σπυροπούλου, που είχε χθες τα γενέθλιά της, αλλά λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Βαρθολομιό.

 

Ηλειακός Β.: Γαλανόπουλος, Γιούλης, Χριστοφοράτος (65΄ Χατζηγιάννης), Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης (82΄ Σίμα), Ζωγόπουλος (70΄ Κρίκος), Μπουρούκης, Μονόλιθος, Τσουκαλάς, Ράλλης.

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Πλατής, Βλασσόπουλος (70΄ Μαγκαφάς), Τσακοπιάκος (85΄ Γ. Μπατζαλής), Λιούρης, Χατζηνικολάου, Μίχα, Β. Παναγιωτόπουλος, Ρ. Μπατζαλής, Μηλαδόπουλος, Ρούνης, Δ. Παναγιωτόπουλος (90΄ Στεφανόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος