FOLLOW US: facebook twitter

«Όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει… ο οδηγός της παρέας»: Σε Πύργο και Αμαλιάδα εκδηλώσεις το Σάββατο 19/10 για την Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς ατυχήματα

Ημερομηνία: 18-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98616″ img_size=”full”][vc_column_text]Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», διοργανώνεται για 13η φορά η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από το ο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Δράση για την οδική ασφάλεια αναλαμβάνουν 32 πόλεις της χώρας.

Στην Ηλεία εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα θα γίνουν στον Πύργο στον πεζόδρομο της Κεντρικής Πλατείας και στην Αμαλιάδα στον κεντρικό πεζόδρομο.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό τμήμα Πύργου.

Εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ. θα βρίσκονται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου έξω από χώρους νυχτερινής διασκέδασης για να ενημερώσουν σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση και να ενθαρρύνουν τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του. Εάν τηρήσει την υπόσχεσή του και δεν καταναλώσει αλκοόλ επιβραβεύεται με αναμνηστικά δώρα. Στην αντίθετη περίπτωση, οι εθελοντές του Ινστιτούτου τον συμβουλεύουν να αφήσει το όχημά του και να καλέσει ταξί, ώστε να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι του.

Η 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συμβολή της Τροχαίας, η οποία  διαθέτει τα αλκοολόμετρα στις κατά τόπους εκδηλώσεις, την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και άλλους φορείς και επαγγελματίες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot