FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του 3ου Kaiafas Run στην λίμνη Καϊάφα

Ημερομηνία: 18-10-2019 | Συντάκτης:

Λίγο πριν την γραμμή εκκίνησης, βρίσκεται η φετινή διοργάνωση του 3ου KAIAFAS RUN στο ειδυλλιακό τοπίο της Λίμνης Καϊάφα Ζαχάρως που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτώβρη, στις 9 το πρωί. Μια διοργάνωση που συγκεντρώνει ίσως και 500 υποψηφιότητες ανθρώπων κάθε ηλικίας, παιδιών, ενηλίκων αλλά και επαγγελματιών δρομέων – με αρκετά γνωστά ονόματα-  που τρέχουν σε ξεχωριστή κατηγορία στα 10.000 μέτρων, ενώ μέσα από το kaifas run δίνεται η ευκαιρία προβολής και όλης της περιοχής του Καίάφα.  Η διοργάνωση είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτήρα και έχει σκοπό την διάδοση και προβολή του αθλητισμού. Όλοι οι αγώνες γίνονται σε μια περιοχή με μοναδική φυσική ομορφιά στις όχθες της Λίμνης Καϊάφα. Οι διαδρομές είναι επίπεδες– χωμάτινες σε δρόμους χωρίς κυκλοφορία αυτοκινήτων.Υπάρχει ορατότητα για θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς να αγωνίζονται. Εκκίνηση και τερματισμός και των τριών αγώνων είναι οι εγκαταστάσεις του σκι, στο νησάκι της λίμνης.

Την διοργάνωση του δρόμου έχουν ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως, ο Σύλλογος «Ποδηλάτες  Ζαχάρως» και οι Δρομείς Υγείας Ζαχάρως με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως, της Εταιρείας Ακινήτων δημοσίου – ΕΤΑΔΑ.Ε. και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο το απόγευμα από τις 6,30 έως τις 10 το βράδυ, θα γίνει στην πλατεία της Ζαχάρως η παραλαβή αριθμών των συμμετεχόντων και το pastry party ( ΗΛΙΣ Ζυμαρικά).

Την Κυριακή το πρωί στην λίμνη Ζαχάρως η γραμματεία για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και την διανομή των αριθμών συμμετοχής ανοίγει στις 8 το πρωί, ακολουθεί η προθέρμανση των αθλητών και η τοποθέτησή τους στα block.

Στις 9.30  το πρωί  θα γίνει η εκκίνηση του δρόμου των 10.000 μέτρων, στις 9.35 η εκκίνηση του δρόμου των 2.000 μέτρων για την κατηγορία γυμνασίων και λυκείων, στις 9.37 η εκκίνηση των 2.000 μέτρων για την κατηγορία μαθητών Ε’ και ΣΤ΄δημοτικού, στις 9.38 η εκκίνηση για την κατηγορία των 2.000 μέτρων OPEN. Τέλος στις 11 περίπου το πρωί – και αφού έχει τερματίσει και ο τελευταίος αθλητής της κατηγορίας των 10.000 μέτρων- θα γίνει η εκκίνηση για την κατηγορία των 1000 μέτρων για μαθητές Α’ , Β, Γ δημοτικού.   Στις 11,30 θα πραγματοποιηθεί μετά τον τερματισμό όλων των συμμετεχόντων η απονομή των βραβείων και μεταλλείων σε όλους όσους τερμάτισαν, στην τελετή λήξης του 3ου  Kaifas Run.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος