FOLLOW US: facebook twitter

Οικονομικές Αιχμές: Boutique hotel στην παλιά αγορά, ισραηλινό ενδιαφέρον για τη Μούτελη, «παζάρια» για δύο επιχειρήσεις εστίασης και νέο καφέ στα δικαστήρια

Ημερομηνία: 12-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Κινητικότητα επικρατεί στην αγορά του Πύργου, κυρίως στον τουρισμό και στην εστίαση. Ας ξεκινήσουμε από τον τουρισμό, όπου το ισραηλινό επενδυτικό ενδιαφέρον δεν σταματά στη δημιουργία Airbnb σε κτίριο κάτω από τον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, αλλά έχουν βολιδοσκοπηθεί εκτάσεις και προς τη Μούτελη για παρόμοια επένδυση.

*Στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου, κοντά στον «Εδέατρο», σχεδιάζεται σε διατηρητέο κτίριο η δημιουργία boutique hotel, δηλαδή μικρού ξενοδοχείου σε αστική τοποθεσία και με ξεχωριστή αρχιτεκτονική.

*Σε ό,τι αφορά την εστίαση, έμαθα ότι είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση κεντρικού καφέ στην πλατεία Δικαστηρίων, οι οποίες αν ευοδωθούν, ενδεχομένως να επηρεάσουν και το μέλλον άλλου νυχτερινού χώρου διασκέδασης.

*Επίσης, πληροφορήθηκα ότι ο ιδιοκτήτης μίας από τις πιο γνωστές -και καλές- επιχειρήσεις εστίασης στο κέντρο του Πύργου φέρεται να συζητά την παραχώρησή του αν το αντίτιμο είναι ικανοποιητικό.

*Νέο καφέ θα ανοίξει προσεχώς στον χώρο που στέγασε το εκλογικό κέντρο του Φαρμάκη, στη γωνία Μπιζανίου και 28ης Οκτωβρίου. Στον περιφερειάρχη, πάντως, αποδείχθηκε γούρικος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος