FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αποχωρεί από τη θέση του συντονιστή της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Φλεβοτόμος, καθώς δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τη θέση στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει ενεργός και δραστήριος στις προσυνεδριακές διεργασίες.

*Ανακοίνωσε και… δωράκι για τον δήμο Πύργου κατά την παρουσία του στους εορτασμούς του Αγίου Χαραλάμπους ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Στάθη Καννή ότι ο δήμος χρηματοδοτείται με ποσό 350.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ για την κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου.

*Η αναδιοργάνωση και η ενίσχυση του Ανακριτικού τμήματος είναι μία από τις πρώτες ενέργειες του νέου διοικητή ΠΥ Ηλείας, Περικλή Κουλκουβίνη, προκειμένου να… πάρουν το μήνυμα οι επίδοξοι εμπρηστές.

*Περικοπές στον προϋπολογισμό του δήμου Ήλιδας προανήγγειλε με ανάρτησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Λαμπρινός, τονίζοντας ότι βασική αιτία που δεν κλείνει, είναι η μηδενική εισπραξιμότητα των ανταποδοτικών εσόδων του δήμουτην περασμένη χρονιά (ύδρευση, αποχέτευση, κλπ). «Πρέπει να πετσοκόψουμε κονδύλια για βασικές ανάγκες του δήμου. Εδώ σε θέλω. Ποιος αντέχει τις διαμαρτυρίες» αναρωτήθηκε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος