FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας στον Πύργο

Ημερομηνία: 10-06-2024 | Συντάκτης:

Συναντήσεις με Μητροπολίτη και αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, με αφορμή την παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας Παναγιώτη Κανελλόπουλου, πραγματοποιήσαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο Β’ και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Νίκο Κοροβέση.

Τον πρόεδρο, συνόδευαν ο Αρχηγός της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με τους Υπαρχηγούς Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και το μέλος Θύμιο Κολοκοτρώνη.

Στην αρχή της συνάντησης με τον Μητροπολίτη, ανέπτυξαν τους σκοπούς, στόχους και επιδιώξεις των Παλαιών Προσκόπων, όπως την κοινωνική δράση, παρέμβαση και αλληλεγγύη καθώς και την βοήθεια προς τους σύγχρονους προσκόπους-ηθική και οικονομική- για την εύρυθμη  λειτουργία των τμημάτων. Ο Μητροπολίτης αναγνωρίζοντας το έργο τους, τις υγιείς Αξίες και Αρχές τους, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ακολούθησε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας όπου και εκεί αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της Ένωσης αλλά και στον προγραμματισμό των δράσεων, με τον κ. Κοροβέση να υπόσχεται στο ΔΣ κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia