FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κώστας Μητρόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις Περιφερειάρχη για το Αγροτικό Κτηνιατρείο Γαστούνης: «Όλα από την αρχή» με παλαιομοδίτικες τακτικές….

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Κύριε Περιφερειάρχη εκτίθεστε…..

«Όλα από την αρχή» με παλαιομοδίτικες τακτικές….

Για ακόμη μία φορά, κ. Περιφερειάρχη, εκτίθεστε λόγω της λανθασμένης πληροφόρησης των συνεργατών σας και προβαίνετε σε φιέστες, οι οποίες επί της ουσίας δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως στους πολίτες της Ηλείας και ειδικά στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.

Πότε μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου για τους κτηνοτρόφους της περιοχής;

Γιατί απαξιώνετε το έργο και τον αγώνα των κτηνιάτρων και των υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας;

Μακάρι να υπήρχαν 3.000 κτηνοτρόφοι στην περιοχή του Δήμου Ήλιδας και του Δήμου Πηνειού… Είναι σίγουρο ότι η Ηλεία θα είχε άλλη δυναμική και οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, μετά βίας οι κτηνοτρόφοι της περιοχής φτάνουν τους 1.100 και συνεχώς μειώνονται.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι όλοι αυτοί εξυπηρετούνταν άψογα έως σήμερα από το Αγροτικό Κτηνιατρείο Ανδραβίδας, το Αγροτικό Κτηνιατρείο Αμαλιάδας και από την Κεντρική Διεύθυνση στον Πύργο.

Οφείλετε να γνωρίζετε, επίσης, ότι μέχρι και τον Απρίλιο του 2019, όταν και συνταξιοδοτήθηκε και ο τελευταίος υπάλληλος, το Κτηνιατρείο Γαστούνης ήταν ενεργό. Πώς ισχυρίζεστε ότι ήταν κλειστό τέσσερα χρόνια;

Τέλος, οφείλετε να γνωρίζετε ότι με μετακινήσεις προσωπικού και εκ περιτροπής εργασία δεν λύνετε τα προβλήματα, απλώς τα μετατοπίζετε.

Αλήθεια, πώς σκέφτεστε να λειτουργήσετε από εδώ και στο εξής το Αγροτικό Κτηνιατρείο Αμαλιάδας; Υπάρχει πολιτική βούληση να παραμείνει κλειστό; Κι αν ναι, γιατί;

Μη βάζετε τόσο χαμηλά τον πήχη, διότι προσβάλλετε τους ανθρώπους της υπαίθρου που καθημερινά μοχθούν για το μεροκάματο.

Περιμένω καρτερικά εδώ κι ένα χρόνο να ακούσω τις προτάσεις σας για την στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Μάταια όμως…

Το μόνο για το οποίο μπορείτε να υπερηφανεύεστε τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες σας είναι οι φιέστες υλοποίησης των έργων που σας παραδώσαμε.

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος

π. Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος