FOLLOW US: facebook twitter

«Το Θέατρο είναι ψυχοθεραπεία»: Προσκλητήριο νέων μελών από την Θ.Ο ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μετά την συμμετοχή της στο 3ημερο Φεστιβάλ Μονόπρακτων στα Φιλιατρά, η Θεατρική Ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣΑμαλιάδας, ξεκινάειένα καινούργιο ταξίδι στη νέα  θεατρική χρονιά με νέα όνειρα και προοπτικές, ανοίγοντας τις πόρτες της σε νέα μέλη.

Ο σκηνοθέτης της Θ.Ο Χάρης Κότσιφας για το ανοιχτό προσκλητήριο νέων μελών αναφέρει: “Πιστεύουμε ότι η επιτυχία της Ομάδας στηρίζεται στην ύπαρξη πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων περιμένουμε ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία, προσφορά και συνεργασία. Χωρίς δισταγμό επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και όχι μόνο.Όταν κατανοήσουμε πραγματικά ότι η ευαισθησία, η καλοσύνη, η ευγνωμοσύνη, η ενσυναίσθηση, η ηρεμία, η αγάπη είναι δυνάμεις και όχι αδυναμίες τότε θα αντιστραφούν εντελώς οι όροι της ζωής μας

Μη φοβάστε λοιπόν. Ο κόσμος δεν έχει να φοβάται τίποτα στο θέατρο, αρκεί να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Η ζωή έχει σήμερα τόσα πολλά σκοτάδια, έχει ανάγκη την τέχνη για να φωτίσει το δρόμο της. Αν πάψεις να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι, τότε δεν ζεις. Και μεις ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά και γι αυτό κάνουμε όνειρα και σχεδιάζουμε. Αν δεν μας βγει δεν πειράζει. Θα έχουμε περάσει όμορφα και θα δώσουμε ζωή στα όνειρά μας. Όταν προσπαθείς αργά η γρήγορα φτάνεις στο στόχο σου.

Ο Έλληνας ηθοποιός που στην «τελευταία παράσταση» είχε 50.000 κόσμο μαζί του – Newsbeast

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό θέατρο, δηλώνουν παντού: «Το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία». Ανακαλύπτεις και αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου, είτε παίξεις είτε όχι. Αποκτάς αυτοπεποίθηση. Δημιουργείς. Ανακαλύπτεις ταλέντα σου που ίσως να μην γνώριζες ή φοβάσαι να δείξεις.Έλατε να γνωριστούμε, να παίξουμε μαζί, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε. Αν σας αρέσει μένετε, αν δεν σας αρέσει θα έχετε την ικανοποίηση ότι ζήσατε μια νέα εμπειρία.Συναντιόμαστε 2-3 φορές την εβδομάδα κάπου μετά τις 7- 8 το βραδάκι και μέχρι τις 9-10.

Μην διστάζετε. Τολμήστε!!  Κανένας στην ομάδα μας δεν είναι επαγγελματίας. Το κέφι μας ικανοποιούμε κάνοντας καινούρια πράγματα.Πάρε τηλέφωνο τώρα στο 6972699375  ή όποιον  άλλο φίλο η φίλη  έχετε στην ομάδα.

Θα σας περιμένουμε με πολύ χαρά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος