FOLLOW US: facebook twitter

Αντιδράσεις από τη Δημοτική παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» για το έργο του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Πίστευα πως με το πέρασμα ενός χρόνου από της αναλήψεως των καθηκόντων του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κος Γιάννης Λέντζας θα είχε αντιληφθεί τα αυτονόητα. Ότι είναι πλέον δήμαρχος και ως τέτοιος έχει προσωπική ευθύνη έναντι των δημοτών, ότι πέρασαν 365 ημέρες από το τέλος της προεκλογικής περιόδου όπου και τα ψέματα  γίνονται, από αρκετούς, αποδεκτά και ότι θα είχε εγκαταλείψει την αλαζονεία και τις φαντασιώσεις του προς όφελος του τόπου και των δημοτών.

Διαψεύσθηκα. Ο κος Λέντζας συνεχίζει να πορεύεται μετεκλογικά με τον ίδιο τρόπο που πολιτεύθηκε προεκλογικά. Ως φακίρης σε επαρχιακό τσίρκο! Η προχθεσινή του συνέντευξη αποτελεί μνημείο υποκρισίας, ψευτιάς και παγαποντισμού. Έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής τα παρουσιάζει ως δικά του, έργα της προηγούμενης Περιφερειακή αρχής επίσης ως δικά του και τις φαντασιώσεις του ως μελέτες αναπτυξιακών έργων…. Που κάποτε, σε άγνωστο χρόνο θα υπογραφούν οι απαραίτητες συμβάσεις με τους μελετητές και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να τις δουν και οι δημότες.

Για να μη τον αδικήσω όμως οφείλω να επισημάνω, μιας και ο ίδιος παρέλειψε να το κάνει σε αυτή του τη συνέντευξη ( από ταπεινοφροσύνη μάλλον) το πραγματικό του έργο. Το πλήθος των απ’ευθείας αναθέσεων, το έμμισθο βόλεμα υποψηφίων της παράταξής του οι οποίοι  απέτυχαν να εκλεγούν και η πολιτική και ηθική κάλυψη που παρέχει σε αλαζονικές συμπεριφορές στενών του συνεργατών. Αυτό είναι το πραγματικό έργο του κου Λέντζα στον πρώτο χρόνο της θητείας του, σε αυτό διέπρεψε..

Τα χρονικά περιθώρια για τον κο Λέντζα και την παράταξή του λιγοστεύουν. Παράλληλα λιγοστεύει και η υπομονή ή η ανοχή των δημοτών απέναντί του. Ας το λάβει αυτό σοβαρά υπόψη του για να μη μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως ο δήμαρχος που ξόδεψε το χρόνο του θαυμάζοντας τον εαυτό του.

ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος