FOLLOW US: facebook twitter

Ο Καρδαμάς και τα Σαβάλια ψηφίζουν Παπαδάκο

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:

Οι κάτοικοι λένε «τους άλλους τους είδαμε τόσα χρόνια…»

Ανεπανάληπτες στιγμές αγάπης και στήριξης, βιώνει καθημερινά ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος μέσα από τις επαφές που έχει τόσο στην Αμαλιάδα, όσο και στις κοινότητες.

Πρόσφατα επισκέφθηκε τις κοινότητες Καρδαμά και Σαβαλίων όπου σύσσωμες οι τοπικές κοινωνίες τον υποδέχτηκαν με απέραντη ζεστασιά και ολοφάνερη την ελπίδα για τον τόπο που θα φέρει η νίκη του, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Άλλωστε η συνταρακτική παρουσία των πολιτών στην εκδήλωση του κ. Παπαδάκου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου που είχαν πλημμυρίσει το χιλιάδων θέσεων κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας, αποδεικνύει τη νίκη του από την πρώτη Κυριακή.

Με τους κατοίκους των κοινοτήτων συζήτησε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα, τη δημόσια υγεία και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Τον Ανδρέα Παπαδάκο συνόδευαν στην περιοδεία αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, συνεργάτες, φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης.

Ο Καρδαμάς στηρίζει Παπαδάκο

Στον Καρδαμά, δεκάδες κάτοικοι και ολόκληρος ο Σύλλογος Γυναικών τον αγκάλιασε και του δήλωσε την υποστήριξή του, αναγνωρίζοντας συνάμα την όρεξη που έχει για προσφορά. Σκηνές υποστήριξης πραγματικά πρωτόγνωρες για τον κ. Παπαδάκο του επιβεβαιώνουν την ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας και τον δικαιώνουν που αποφάσισε να διεκδικήσει τη δημαρχία.

Και τα Σαβάλια με τον Παπαδάκο Ανάλογη κατάσταση με εγκάρδιες και αυθόρμητες αντιδράσεις των πολιτών σημειώθηκαν και στα Σαβάλια τα οποία τάχθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου. Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση ορισμένων κατοίκων οι οποίοι χαρακτηριστικά ανέφεραν «Αντρέα, τους άλλους τους είδαμε εδώ και τόσα χρόνια.

Ό,τι είχαν να προσφέρουν το προσέφεραν. Τώρα ήρθε η ώρα των έργων και αυτή η ώρα είναι δική σου. Από υποσχέσεις χορτάσαμε…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος